- Må betale boten din selv

- Må betale boten din selv
- Må betale boten din selv

Selskapene som betalte dine bøter hvis du ble medlem hos dem har blitt stanset.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Selskapene som har tilbudt å betale farts- og parkeringsbøter mot medlemsavgift, har blitt stanset av Kredittilsynet.

Aktørene fikk tidligere i år beskjed om å søke konsesjon, fordi Kredittilsynet mente dette var forsikringsvirksomhet. Ingen av selskapene hadde søkt konsesjon da fristen utgikk, og ordningene er nå avviklet.

- Vi har fått forsikringer om at denne virksomheten er nedlagt, bortsett fra ett selskap som driver grensekryssende fra England, sier seksjonssjef Hanne Myre i Kredittilsynet til P4 Nyhetene.

Tilsynet har nå bedt britiske myndigheter om hjelp til å stanse selskapet speedingticket.no, fordi det etter tilsynets mening undergraver norsk lovgiving.

- Vi er av den oppfatning at dette er en virksomhet som er uønsket i Norge. Derfor tilskriver vi nå den britiske tilsynsmyndigheten og ber dem gjøre en vurdering av om dette er en forsikringsvirksomhet i henhold til engelsk regelverk, sier Myre til P4 (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus