Grønne vafler knuser Rosenborg

Grønne vafler knuser Rosenborg
Grønne vafler knuser Rosenborg

Kil/Hemne tar i bruk utradisjonelle metoder når Rosenborg er motstander i cupen på torsdag - for å få opp stemningen byr klubben på grønne vafler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nye metoder tas i bruk

Grønne vafler på tribunen skal bidra til at Rosenborg får en vanskelig oppgave med å slå ut Kil/Hemne av cupen.

Foto: Hallvard Solem, Kil/Hemne

Fotballfeberen er skyhøy i trønderkommunen Hemne etter at 3. divisjonslaget KIL/Hemne slo ut Molde 3-1 i første runde av cupen. På torsdag kommer selveste Rosenborg på besøk, og ildsjelene i bygda har slagplanen klar.

- Folk skal kle seg i grønt og hvitt, og de som har fotballklær fra før må bruke dem. Så blir det fotballmusikk med Kil/Hemnes egne musikere, og sist men ikke minst, grønne vafler – i klubbens egen farge, avslører arrangementsansvarlig Gjertrud Aunli til

Oppskriften på hvordan slå Rosenborg? (Foto: Hallvard Solem, Kil/Hemne)Oppskriften på hvordan slå Rosenborg? (Foto: Hallvard Solem, Kil/Hemne)

ABC Nyheter.
- Grønne vafler?

- Jepp, etter vår egen supervaffelkokk Guro Stramnestøs’s oppskrift.

- Men, igjen: Grønne vafler?

- Ja, Guro er 10 år og kom med denne ideen for noen dager siden. Vi har en hemmelig oppskrift som gjør vaflene skikkelig grønne og fine, ler Aunli.

Fotballfest på Ånesøyan

Ånesøyan kunstgras har ny tribune, men den har bare plass til 600 tilskuere – og det blir for lite når Rosenborg kommer på besøk.

- Vi må plassere folk rundt hele banen, for vi regner med at det kommer rundt 2000 på kamp, sier Aunli og ber de av ABC nyheters lesere som skal på kampen om å møte opp minst to timer før avspark.

- Ja, kom hit og spis middag. Vi er klare med full bevertning fra 16.30, og så er det kamp klokka 18.

Men, kan dere slå Rosenborg?

- Om vi ikke kan slå dem på banen skal vi i hvertfall vise at vi er best i Norge utenfor – og det kan jo hele Norge få med seg på TV 2 Sport reklamerer lagleder Ole Singsdal, og understreker at han håper på en ny seier, selv om han egentlig ikke tror det er mulig.

– Men, det trodde vi ikke før møtet med Molde heller, og se hva som skjedde der, sier pensjonisten med et lurt smil.


Personvernpolicy