Hæstad og Hæstad ordnet Start-seier

Hæstad og Hæstad ordnet Start-seier
Hæstad og Hæstad ordnet Start-seier

Storebror Kristofer Hæstad gjorde grovjobben, og lillebror Morten Hæstad punkterte kampen da Start slo Sandefjord 3-1 i eliteserien mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da to minutter gjensto av ordinær tid og Start ledet 2-1, brøt Kristofer Hæstad på midtbanen og travet alene mot mål. Med kun Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen som siste hinder, valgte banens beste spiller Hæstad uegoistisk å sende ballen til sin upressede lillebror.


Og Morten Hæstad takket for tilliten og punkterte kampen.- Ikke det reneste treffet, men det viktigste var at det ble mål, sa Morten Hæstad etter kampen.

Klossete

Kristoffer Paulsen åpnet scoringskontoen for Start en halv time ut i kampen. Et frispark fra unggutten Christer Kleiven ble for vanskelig for en klossete Bugge Pettersen, som bokset ballen ut i feltet og rett i beina til Paulsen, som scoret enkelt.


- Det gikk greit, og vi vant fortjent, men burde selvsagt klart å unngå at de scoret målet sitt, sa en fornøyd Kristoffer Paulsen.


Godt på overtid i første omgang scoret hjemmelaget et nytt dødballmål. Kleiven sendte en corner inn i feltet, og midt foran mål kunne en upresset Steinar Pedersen bredside inn 2-0.


Men Sandefjord skulle komme tilbake. Ut fra intet landet et langt innkast etter hvert hos Samuel Isaksen, og fra skrått hold fant han nettmaskene og ga Sandefjord nytt håp.

Nummer to

Men 18 minutter senere sluknet det igjen. Start rundspilte vestfoldingene mot slutten og burde ha scoret flere ganger.- Vi var så dårlige at 2-1-målet nesten ble som kunstig åndedrett, hevdet Sandefjord-trener Tor Thodesen.


- Vi var nummer to på det meste av det som skjedde ute på banen, og det holder ikke i eliteserien. Sannheten er at vi presterte veldig dårlig og hadde ikke fortjent poeng, la han til.


Dermed har Start lagt bunnstriden bak seg for en stund. Sandefjord ligger på kvalifiseringsplass.


- Det var godt å vinne igjen, og det var mange gode prestasjoner på banen, sa en smilende Start-trener Stig Inge Bjørnebye. (©NTB)

Personvernpolicy