Lyn-fans raser mot egen stjernespiller

Lyn-fans raser mot egen stjernespiller
Lyn-fans raser mot egen stjernespiller

Etter gårsdagens 2-3 tap for Stabæk var Lyn-supporterne klare i talen. - Stefan Gislason må fjernes med en gang, mener Bationens talsmann.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuffer Bastionen

Stefan Gislason, Lyns islandske midtbanestjerne og kaptein, er per i dag ikke god nok for Lyn, mener Lyns supportergruppe, Bastionen. At han i tillegg signaliserer at han vil bort fra klubben får fansen til å se rødt.

Foto: Scanpix

Før sesongen hentet Lyn de argentinske stjernespillerne Josè Flores og Matias Almeyda, men ingen av dem figurerer i en startoppstilling for Lyn. Almeyda fikk 27 minutter som innbytter for Lyn mot Aalesund 13. mai, men etter det har han bare sett kampene fra sidelinjen.

Det mener talsmann Aslak Arntzen i supportergruppa Bastionen at det må bli en slutt på.

- Jeg mener tiden er mer enn moden nok for å la Matias Almeyda slippe til for Lyn nå. Det som ble prestert på banen mot Stabæk i går, spesielt av Stefan Gislason, var hårreisende. Dette føyer seg bare inn i rekken av argumenter for å fjerne Gislason med en gang.

Og han fortsetter;

- Når han ikke leverer varene må han også benkes. Akkurat nå er han et svakt ledd i laget.

Aslak Arntzen er ikke nådig i kritikken av lagets islandske landslagsspiller.

- For det første så må han fratas kapteinsbindet, og for det andre så fortjener han faktisk ikke noen plass i startoppstillingen. Måten har opptrådt på, blant annet i media i det siste, holder bare ikke. Det å gå ut å si at du vil bort fra Lyn er det samme som å be om bli fjernet. Nå gjenstår det å se om noen i trenerteamet har «baller» nok til å gjøre det. Jeg tror dessverre ikke det vil skje.

Almeyda er klar

Arntzen mener Oslo-klubben så fort som mulig må benytte seg av Matias Almeydas ferdigheter på banen.

- Vi snakker om en argentinsk verdensstjerne som vil spille fotball for Lyn. At en spiller med haugevis med landskamper for Argentina skal fly på «pottitjorder» rundt om i Norge, i norsk 3. divisjon, er jo skandale. En virkelig superstjerne som har reist fra andre siden av jordkloden må da forsvare en plass i startoppstillingen til en norsk klubb?

- Midtbanen til Lyn fungerer ikke slik den fremstår i dag. Noe må gjøres og svaret ligger i Matias Almeyda, sier Lyns talsmann til ABC Nyheter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus