Far (44) siktet for drap på sønn (13)

En 44 år gammel mann blir varetektsfengslet i fire uker, siktet for å ha drept sin 13 år gamle sønn i en leilighet på Byåsen i Trondheim søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Faren skal ha stukket sønnen to ganger i brystet og en gang i skulderen. Deretter skal han ifølge VG ha ventet på at sønnen skulle dø, før han ringte etter hjelp.

Flere kilder Adresseavisen har vært i kontakt med, forteller at faren og sønnen skal ha vært i en konflikt med hverandre. Dette skal blant annet ha dreid seg om at sønnen ønsket å være norsk, noe den iranskfødte faren ikke ville godta.

Gutten skal ifølge naboer VG har snakket med, ha bodd på et ungdomshjem i regi av barnevernet den siste tiden. Drapet skal ha skjedd under et helgebesøk hos faren.

Mannens forsvarer, advokat Christian Wiig, sier at 44-åringen går med på fengsling.

- Etter å ha forklart seg i to timer gikk min klient ved 23.15-tiden søndag kveld med på varetektsfengsling i fire uker, hvorav de to første i full isolasjon. Fengslingen skjer uten fremstilling i forhørsretten, sier Wiig. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus