Speedwaystjernen Rune Holta involvert i flystyrt

Speedwaystjernen Rune Holta involvert i flystyrt
Speedwaystjernen Rune Holta involvert i flystyrt
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske speedwaystjernen Rune Holta var involvert i en flystyrt i polske Tarnow søndag, men slapp fra uhellet uten alvorlige skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Speedwaystjerne i flystyrt
Rune Holta var involvert i flykrasj i Polen søndag. (Foto: Mikael Forslund / SCANPIX)

Tarnow (NTB): Holta har et stort navn i både Sverige og Polen. Han var på vei til seriekamp i Polen da ulykken inntraff på en militærflyplass i Tarnow.

- Jeg er mørbanket og har vondt i skulderen og nakken, men det viktigste er at vi alle fire har kommet fra det med livet i behold, sier Holta til VG Nett.

Holta og speedwaykollega Tomasz Gollob var på vei fra Danmark, der de lørdag deltok i Grand Prix-konkurransen i Parken. Søndagens kamp mellom Unia Tarnow og ZKZ Zielona Gora ble utsatt som følge av ulykken.

Det var Gollobs far som var pilot. Han fikk problemer på den slitte militærflyplassen og gjorde flere forsøk på å få flyet opp i luften.

- Men så hektet vi i trærne på vei opp igjen. Jeg slo hodet i en jernbjelke mellom setene og husker ikke så mye mer før jeg merket at flyet falt ned mellom trærne. Jeg var nok borte noen sekunder, sier Holta til VG Nett. (©NTB)