Høy temperatur da Viking vant

Strømsgodset tapte 1-2 mot Viking i Drammens-varmen, og høy temperatur var det på og utenfor banen også.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vikings trener Uwe Rösler (t.v.) gratulerer Hannes Sigurdsson med vinnermålet i eliteseriekampen mot Strømsgodset lørdag. (Foto: Scanpix)Vikings trener Uwe Rösler (t.v.) gratulerer Hannes Sigurdsson med vinnermålet i eliteseriekampen mot Strømsgodset lørdag. (Foto: Scanpix)

Drammen (NTB): - Det er trist for norsk fotball at Uwe Rösler er så paranoid. Han oppfører seg som en idiot, sa Godset-trener Dag Eiliv Fagermo til TV 2 i direktesending etter kampslutt. Røsler svarte med å holde en tordentale mot Fagermo.

- Han har ikke lært å oppføre seg. Han snakker alltid om andre lags spillestil, men Strømsgodset har den verste spillestilen jeg har sett denne sesongen. De slo bare lange baller opp mot Peter Kovacs, sa tyskeren før han tok av seg hodetelefonene og gikk fra det som aldri ble noe intervju.

Første omgang på Marienlyst var et eneste langt gjesp, men i annen omgang begynte det å skje ting, på og utenfor banen.

Etter 52 minutter kom et av sesongens vakreste mål, men det kom i feil ende for målscoreren. Vikings Maurice Ross lobbet ballen elegant over egen keeper og måtte fortvilet se ballen trille over målstreken.

Ikke lenge etter sørger Peter Ijeh for balanse i regnskapet, og Uwe Röslers feiring av målet, rettet mot Fagermo, var den første av flere situasjoner mellom de to trenerne.

Like etter utligningen kom Vikings Hannes Sigurdsson sent inn i en takling, men dommer Tommy Skjerven valgte å ikke gi islendingen hans annet gule kort for dagen. Det likte ikke Dag Eilev Fagermo som ropte til Skjerven at det skulle vært rødt. Det fikk Rösler til å se rødt.

- Hva er det du driver med, du kan ikke rope til dommeren og be ham sende ut folk, tordnet Viking-treneren mot Fagermo.

Sju minutter før full tid ordnet nevnte Sigurdsson borteseier, selvmålscorer Ross var nest siste mann på ballen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus