Sexkaos!

Sexkaos!
Sexkaos!

Denne uken har handlet om vannkrig, butikk som er i veien, sex på Hamar og Ari Behns holdning til pappaperm.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto:
Denne uken har vi fått vite at Ari Behn stiller seg positiv til pappaperm. (Foto: Erlend Aas / SCANPIX)


Her er noen av ukens nyhetssaker:

Mandag: Dagbladet kan melde at flere flyreisende har klaget til Forbrukerombudet fordi de blir tvunget til å gå gjennom en butikk når de skal reise til utlandet. Butikken er attpåtil en syndens pøl hvor det selges både tobakk, alkohol og parfyme. Hva blir det neste? At noen påtvinger oss reklame for statlig gambling når vi bare vil se litt på tv?

Tirsdag: VG kan melde at dersom du ennå ikke vet hva du skal gjøre ettermiddagen 28. juli, er du enten for gammel eller ikke helt på nett. Da er det nemlig vannkrig i Frognerparken . Nær 9.000 er i skrivende stund invitert til vannkrigen, og hele 1.000 har allerede bekreftet at de kommer. De øvrige 540.000 innbyggerne i Oslo, og for den saks skyld resten av den frie verden er altså helt i utakt med byens puls, ungdommelig spontanitet og trendene i tiden.

Onsdag: Det viser seg at nordmenn kan risikere å bli fengslet for sin religiøse tro og iver. VG kan melde at en person som ved to anledninger har stjålet klokker til en verdi av over 200.000 kroner er puttet i fengsel, til tross for at han etter sigende brøt loven kun for å tilfredsstille en ond gud. Det er nesten uklart om dommen innebærer en slutt på trossamfunnenes fritak fra enkelte lover og regler, deriblant de om likestilling og forbud mot diskriminering.

Torsdag: VG kan (via Nettavisen ) melde at Likelønnskommisjonens forslag om utvidet farskapspermisjon får støtte fra forfatter-kjendis, konge-familiant og nå pappaperm-guru Ari Behn. Behn ble av en eller annen grunn intervjuet om dette spørsmålet (samt hva slags bil han kjører) mens han signerte tallerkener i Tromsø. Behn har etter sigende ikke selv tatt pappaperm fordi det var for mye papirarbeid, men synes det er «helt spesielt å se sine barn vokse opp». Og sånn har vi vel egentlig aldri sett på det før. Alt er mye klarere nå. Takk, VG! Atter en gang viser det seg at det er aldri så kjendis at det ikke er godt for noe.

Fredag: Norges morsomste avis, VG kan melde at glomdalen.no (normalt ikke fullt så morsom) kan melde at plensex er trafikkfarlig. (NRK Hedmark kan melde saken helt på egen hånd.) Et Hamar-par hadde samleie på plenen og da kunne selvsagt ikke passerende bilister la det gå upåaktet hen. Resultat: Trafikkaos. Det er fortsatt uklart om samleiet var et bevisst forsøk på å hindre trafikken for dermed å redusere global oppvarming, men det hadde jo vært en god idé. Redd kloden: Kjør partneren din, ikke bilen!

I helgen og neste uke: Se opp for nakne miljøaktivister som skaper sexkaos i helgetrafikken.

Personvernpolicy