Kvarberg ett steg nærmere VM

For annen gang på en uke løp Ragnhild Kvarberg under B-kravet til VM på 1500 meter fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX .Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX .

For annen gang på en uke løp Ragnhild Kvarberg under B-kravet til VM på 1500 meter fredag. Fredag kveld endte den norske jenta på annenplass i et internasjonalt stevne i Frankrike med 4.08,30. Tiden er drøyt halvsekundet bedre enn seierstiden hennes fra Florø forrige lørdag.

- Ragnhild har fortsatt mye å gå på, og i Bislett Games neste fredag stiller hun i et betydelig sterkere felt med høyere fart. Det kommer hun til å dra fordel av, sa sportssjef Ketil Tømmernes til NTB.

I realiteten har Kvarberg kvalifisert seg til VM i Japan senere i sommer, men det kan bli nødvendig med ytterligere sikring i form av enda sterkere tider. (©NTB)

Personvernpolicy