Svenske kan ha hivsmittet 130 jenter

Yngste offer er 12 år

Yngste offer er 12 år
Yngste offer er 12 år

32-åring kan ha hivsmittet 130 jenter. Hans yngste offer er 12 år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avslørt av sexbilder

Det skal være 32-åringens sexbilder av seg selv med de unge jentene som skal ha avslørt han. Torsdag ble mannen fremstilt for varetektsfengsling. Foto: Henrik Montgomery / SCANPIX

Under pseudonymet «Hotboy» fikk den mistenkte kontakt med unge jenter på Internett, som han senere møtte og hadde sex med. Sexakten filmet han.

– I dag finnes det 130 jenter i utredningen, minst to av dem er smittet, sier Diana Sundin presseansvarlig ved Västerort politidistrikt til Aftonbladet.

Tirsdag slo politiet til og pågrep 32-åringen. I tillegg til å ha smittet de to jentene skal han også ha forsøkt å smitte et stort antall andre jenter med hiv.

Ingen vet hvor mange jenter som har blitt smittet. Flere av jentene venter nå på prøvesvar.

Overgrepene skal ha skjedd mellom 2001 og 2007, melder Expressen.

Mannen skal ha truffet jentene ulike steder i landet.

Det skal være 32-åringens sexbilder av seg selv med unge jenter som skal ha avslørt han. Den mistenkte er britisk statsborger, men bosatt i Stockholms-området. Han skal selv ha blitt smittet i tenårene og har vært hiv-positiv i 15 år.

Yngste 12 år

Politiet holder nå på å spore opp alle jentene 32-åringen skal ha hatt ubeskyttet sex med. Mannens eget register over jenter han har hatt kontakt med via nettet er beslaglagt. Politiet har også sikret store mengder mail- og chatkorrespondanse mellom «Hotboy» og jentene.

Det yngste offeret skal være 12 år.

- Det er svært viktig at vi kommer i kontakt med de som har hatt seksuell kontakt med han. De kan jo hatt sex med andre etterpå. Det blir en slags oppadgående spiral som vi må forsøke å stoppe, sier en kilde til Expressen.

32-åringen erkjenner ett tilfelle av grov mishandling, ifølge advoktaten hans Hanna Lindblom, samt flere forsøk på grov mishandling.


Personvernpolicy