Storebror Riise får dødballansvar

Morten Gamst Pedersen sliter med å stille inn venstrefoten på rett frekvens. Da får John Arne Riise lov til å bruke venstreslegga på dødball.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Arne Riise (t.v.) får ansvar for dødballene i EM-kvalifiseringskampen mot Ungarn onsdag. Her er han sammen med lillebror Bjørn Helge Riise under tirsdagens trening. (Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX)John Arne Riise (t.v.) får ansvar for dødballene i EM-kvalifiseringskampen mot Ungarn onsdag. Her er han sammen med lillebror Bjørn Helge Riise under tirsdagens trening. (Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX)

Oslo (NTB): Liverpool-backen fikk plenty av muligheter til å slå cornere og frispark med sin kanonfot på tirsdagens trening. Håpet er at storebror Riise kan lykkes bedre med sine dødballer enn hva Morten Gamst Pedersen klarte lørdag.

- Gamst har vært fantastisk på dødball tidligere, men det ser ut til at jeg får sjansen. Dødballer kan være en suksessfaktor, sier rødluggen.

- Vi har sinnssykt gode hodespillere. Det kan være lurt å prøve noe nytt og se hvordan det fungerer, mener Riise. (©NTB)

Personvernpolicy