Frykter pedofil kidnappingsliga

Frykter pedofil kidnappingsliga
Frykter pedofil kidnappingsliga

Tror pedofil liga kan stå bak kidnapping av Madeleine.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foreldrene til den savnede fireåringen Madeleine som forsvant fra ferieleiligheten i Portugal 3. mai frykter at datteren er kidnappet av en internasjonal pedofil liga som også kan ha bortført de kanariske barna Sara Morales (14) og Yeremi Vargas (7).

30. juli i 2006 forsvant den 14 år gamle jenta Sara Morales sporløst fra sitt hjem i bydelen Escaleritas i Las Palmas, Gran Canaria. Selv om politiet satte inn ekstra mannskaper og hentet spesialetterforskere fra Madrid, fant man aldri noe spor etter jenta. Mer enn 10 000 løpesedler og plakater ble delt ut på samtlige av øyene, uten at det heller gav noen form for resultater.

10. mars i år forsvant syvårige Yéremi Vargas fra sitt hjem i Vecindario, sør på Gran Canaria. Han hadde spilt ball med en fetter på utsiden av hjemmet, og da bestemoren ropte på ham klokken 13.30 for å si at lunchen var klar, var gutten sporløst forsvunnet. Siden har altså mange tusen politifolk, frivillige fra sivilforsvaret og Røde Kors samt innbyggere sør på Gran Canaria lett etter ham, uten å lykkes.

3. mai i år forsvant den nå 4 år gamle britiske jenta Madeleine fra ferieboligen i Portugal. Og så langt står portugisisk politi uten konkrete spor i saken. Nå går foreldrene til Madeleine ut i britiske, portugisiske og spanske medier og sier at de frykter at datteren er kidnappet av en internasjonal pedofil liga som de tror også står bak kidnappingen av de kanariske barna Sara Morales og Yéremi Vargas.

Foreldrene til Madeleine, Kate og Gary McCann som begge er leger, er nå i Spania for å prøve å finne flere spor i saken og for å gi støtte til spanske foreldre som har barn som er sporløst forsvunnet.

Det kom fram under en pressekonferanse som ble holdt i Madrid, fredag.

Personvernpolicy