Homo, fili, fobi

Homo, fili, fobi
Homo, fili, fobi

Det har vært en hektisk uke i riksmediedammen. Blant annet har homofili stått høyt på dagsorden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Her er noen av ukens nyhetssaker:

Mandag: NTB kan melde at det polske barneombudet vil ha en slutt på homopropagandaen i barnetv-programmet «Teletubbiene» , hvor en lilla sakkosekk med store ører og triangelantenne bærer rød håndveske til tross for at tøydokka visstnok skal være en gutt.

Polske myndigheter har i den senere tid gjort seg bemerket internasjonalt med sine faste og stive holdninger til homofile, deriblant forslag om forbud mot «homoagitasjon» på skoler. Forbudet vil forhåpentlig ikke hindre den tradisjonelle «heteroagitasjonen» i gym- og naturfagtimene, ettersom dette bidrar avgjørende til uforminsket fostring av flere håndverkere som kan holde det polsk-norske entreprenørøkonomiske samarbeid gående.

Tirsdag: NTB kan melde at det norske Likestillings- og diskrimineringsombudet mener menn har rett til ørepynt på jobb . Samtidig kan VG melde at lørdag 23. juni er det finale i Mr. Gay Norway.

Det polske likestillings- og diskrimineringsombudet vil som følger antakelig måtte gå ut med en knallhard advarsel mot den slags «homopynting» og «homohyllest» til de mange polske håndverkerne som jobber i den skamløse homofristaten Norge.

Onsdag: Barnetv-homopropaganda-dukke-polakk-skandalen dundrer videre, og både det ene og andre ombudet hever nå stemmen i harnisk. NRK kan melde at det polske barneombudet fordømmes av et samlet europeisk nettverk av barneombud, som forlanger en forklaring på hvorfor Teletubby Tinky Winky skal granskes for homofisering av polske barn. «Dette er et brudd på menneskerettighetene,» tordner det norske barneombudet.

På toppen av det hele har et polsk radioprogram hatt lytterkåring av det mest homofile barneprogrammet. NRK kan melde at minst én polsk radiolytter har antydet at Ole Brumm er homo fordi han bare har guttevenner, noe som åpenbart faller på sin egen urimelighet, ettersom enhver vet at Ole Brumm er bifil. «Ja takk, begge deler!» Ringer det en bjelle, Polen? Hallo, liksom!

Torsdag: Nettavisen kan melde at også Big Brother-syndikatet forsøker å kapitalisere på den internasjonale homobølgen som truer med å ødelegge alle polske barn. Samtlige deltakere i nyeste versjon av Big Brother 8 UK er kvinner, og skal altså være innelåst i et hus sammen i 100 dager.

Fredag: Til og med Oslo-biskopen slenger seg på den norske homovennlige trenden og markerer et tydelig homopositivt og diskrimineringsfiendtlig syn gjennom en formell beklagelse og erstatning på 30.000 kroner til en homofil forfatterprest som tidligere har blitt krenket. Presten har også fått i oppdrag å skrive en religiøs tekst til 90.000 kroner. Det er dermed klinkende klart at den farlige polske antihomo-offensiven fullstendig har møtt veggen på norsk jord, takket være årvåkne medier og ansvarsbevisste myndighetspersoner.

I helgen og neste uke: Se opp for utenomjordiske tøydokker som uhindret kan manipulere norske småbarns seksuelle preferanser ved hjelp av håndvesker og triangelantenner.

Andreas Andersen er blogger for ABC Nyheter. Les mer på hans hjemmeside Andreasandersen.net.

Foto: Teletubbies.com

Personvernpolicy