Frykter flere titalls barn kan ha blitt misbrukt

Politiet frykter at læreren fra Nittedal kan ha misbrukt flere titalls barn. Overgrepene kan strekke seg langt tilbake i tid, mener etterforskerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det kan være snakk om forhold som er foreldet i denne saken, sier politiadvokat Bjørn Philipson i Romerike politidistrikt til Romerikes Blad.

Hvis forholdet er foreldet, må overgrepet ha skjedd for mer enn ti år siden.Politiet vet ikke hvor mange tilfeller det kan være snakk om. Men etter det Romerikes Blad erfarer, kan det dreie seg om flere titalls overgrep.

- Avhør og annen etterforskning har ledet oss dit hen at vi tror det kan være snakk om flere forhold. Men jeg ønsker ikke å kommentere hvorvidt han har erkjent dette. Vi er på et stadie av etterforskningen hvor sakens omfang fortsatt er ukjent, sier Philipson.

Den 55 år gamle læreren ble forrige uke varetektsfengslet i to uker, noe han samtykket i. Han er foreløpig siktet for å ha begått ett tilfelle av seksuelt overgrep mot en tidligere elev, en gutt som da var under 14 år. Mannen skal i avhør ha innrømmet overgrepet. (©NTB)

(foto: Scanpix)

Personvernpolicy