Ber Kripos om hjelp i Trondheim

Ber Kripos om hjelp i Trondheim
Ber Kripos om hjelp i Trondheim

Det var en mor og hennes to døtre som ble funnet døde i et bolighus på Byåsen i Trondheim. Dødsfallene betegnes som mistenkelige.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og nå ber det lokale politiet Kripos om hjelp.

- Det er fortsatt uklart hva som ligger bak dødsfallene, sier seksjonsleder Terje Lunde ved Sentrum politistasjon i Trondheim til NTB.

Og poengterer:

- Vi holder alle muligheter åpne og etterforsker bredt, og vi har foreløpig ingen holdepunkter for å si om det dreier seg om en ulykke, en kriminell handling eller en familietragedie. Kripos er anmodet om bistand i saken, sier Lunde.

Det vil også bli foretatt obduksjon og identifisering av de omkomne. De tre er ikke identifisert, men det er grunn til å tro at det er de som bor i huset, opplyser politiet.

Minnestund på skolen

Det var et vitne som meldte fra til politiet onsdag ettermiddag om at tre personer var funnet livløse i bolighuset ved Kyvatnet på Byåsen.

- Vi kan bekrefte at det er en mor og hennes to døtre som er funnet. Vi arbeider med å få kartlagt hva som har skjedd, sa vaktleder Trond Eide ved kriminalvakta i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB torsdag morgen.

Etter det NTB erfarer, var det en 45 år gammel kvinne og hennes to døtre på ni og elleve år som ble funnet. De to jentene var elever ved Byåsen skole. Det ble holdt en minnestund for jentene på skolen torsdag morgen.

Lukter brent
Vinduene i eneboligen i Vegmesterstien skal være dekket av sot og det luktet brent i området, noe som kan bety at det har vært en ulmebrann i boligen. En nabo forteller til NTB at han merket lukten allerede tirsdag.

Ifølge adressa.no er det ingen ytre tegn til at det skal ha vært brann i boligen.

Politiet kan ikke si noe om hva som har skjedd. Brannvesenet skal ikke ha vært på stedet for å utføre noe slokkingsarbeid.

De døde ble hentet ut fra boligen sent onsdag kveld. Funnet har rystet lokalmiljøet, og mange mennesker samlet seg utenfor boligen onsdag kveld.

Mange gråt, og flere la ned blomster utenfor huset. Politiet fikk melding om funnet av de døde personene klokken 17.40. Det er varslet pressekonferanse om saken i dag. (©NTB)

(begge foto: Scanpix)

Oppdatert klokken 12.50.

Personvernpolicy