- Hengte de fire barna sine

- Hengte de fire barna sine
- Hengte de fire barna sine

Alenemoren hengte de fire barna sine i et kleskott, før hun tok livet av seg selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dårlige kår
Familiedramaet fant sted i et mobilt hjem i Hudson Oaks, 40 kilometer vest for Forth Worth i Texas. Foto: REUTERS/Jessica Rinaldi/SCANPIX

Hudson Oaks (NTB-AP): Den amerikanske delstaten Texas rystes av nok en familietragedie, etter at en ung alenemor hengte de fire småbarna sine før hun tok sitt eget liv.

En 23 år gammel alenemor i Texas hengte de fire småbarna sine før hun tok sitt eget liv. Det minste barnet overlevde. Foto: REUTERS/Jessica Rinaldi/SCANPIXEn 23 år gammel alenemor i Texas hengte de fire småbarna sine før hun tok sitt eget liv. Det minste barnet overlevde. Foto: REUTERS/Jessica Rinaldi/SCANPIX

Da 25 år gamle Gilberta Estrada ikke møtte opp på jobben tirsdag, oppsøkte søsteren det mobile hjemmet der hun og barna bodde, 40 kilometer vest for Forth Worth.

Søsteren ante uråd da ingen kom og åpnet og ble møtt av et forferdelig syn da hun sparket inn døra. Innenfor fant hun 25-åringen og de fire småbarna hengt i et kleskott.

- Dette er forferdelig, mer kan jeg ikke si, sier sheriff Larry Fowler som raskt ble tilkalt.

Overlevde

Estrada og tre av barna på henholdsvis to, tre og fem år var døde da de ble funnet, men en liten jente på åtte måneder levde der hun hang. Sykehuset beskrev tirsdag kveld den lille jentas tilstand som god.

Ifølge naboer og slektninger skal Gilberta Estrada ha vært separert og deprimert, og politiet har ikke funnet grunn til å tvile på at hun var alene om å henge barna og seg selv.

En av mange

Et grusomt syn møtte dem som fant ofrene i Hudson Oaks i Texas. Foto: REUTERS/Jessica Rinaldi/SCANPIXEt grusomt syn møtte dem som fant ofrene i Hudson Oaks i Texas. Foto: REUTERS/Jessica Rinaldi/SCANPIX

Familietragedien er den siste i en lang rekke lignende hendelser der mødre har drept barna sine i Texas.

For mindre enn fem år siden skjøt en annen kvinne i Hudson Oaks, et lite jordbrukssamfunn med 1.600 innbyggere, ned og drepte de tre barna sine på fire, ni og ti år, før hun tok sitt eget liv.

En annen mor druknet de fem barna sine i badekaret i Houston i 2001, og to år senere slo en annen kvinne de to unge sønnene sine i hjel med steiner øst i Texas.

En mor i Pleno druknet datteren sin i badekaret samme år, og året etter drepte en Texas-kvinne den ti måneder gamle datteren sin med en kjøkkenkniv.

Alle de fire kvinnene ble kjent strafferettslig utilregnelige, selv om kvinnen som druknet de fem barna sine først ble kjent skyldig i drap. (©NTB)

Personvernpolicy