Siktet 30-åring innrømmer overfallsvoldtekt i Oslo

En 30 år gammel mann har i politiavhør innrømmet at det var han som voldtok en 48 år gammel kvinne på Grünerløkka i Oslo 4. mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): - Han har erkjent forholdet han har sittet varetektsfengslet for, bekrefter politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby overfor NTB. 30-åringen er siktet for å ha banket opp og brutalt voldtatt en 48 år gammel kvinne i Nordre gate på Grünerløkka i Oslo morgenen 4. mai.

- Han kommer rutinemessig til å bli framstilt for politilegen så fort som mulig, sannsynligvis i neste uke, sier Kraby.

Mannen er også mistenkt for å ha begått to andre overfallsvoldtekter i Oslo, men er ikke siktet for dem. De to sakene har en rekke likhetstrekk med voldtekten i Nordre gate, og politiet mener nå at også disse sakene er styrket.

- Vi kommer til å holde en personkonfrontasjon i disse sakene så fort som mulig, sier Kraby. (©NTB)

Personvernpolicy