Venezuela saksøker CNN

Venezuela saksøker CNN
Venezuela saksøker CNN

Venezuela saksøker CNN og anklager den amerikanske fjernsynsstasjonen for å ha knyttet president Hugo Chávez til terrornettverket al-Qaida.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto:
Venezuela saksøker CNN for å ha 'kringkastet en løgn som knyttet president Chávez til vold og drap'. Foto: Reuters / Scanpix

Caracas (NTB-AFP): Under en pressekonferanse i Caracas mandag viste informasjonsminister William Lara det han hevdet var CNN-opptak hvor bilder av Chávez var sammenstilt med bilder av Osama bin Laden.

Lara viste også opptak fra et CNN-innslag om demonstrasjoner i Caracas, og hevdet at dette var illustrert med bilder fra Mexico.

- CNN kringkastet en løgn som knyttet president Chávez til vold og drap, sa Lara.

Venezuelas regjering saksøker også den venezuelanske fjernsynsstasjonen Globovision som anklages for å ha oppfordret til å drepe Chávez ved å vise bilder fra attentatet mot paven i 1981.

- Slik jeg ser det, har denne fjernsynsstasjonen i denne spesifikke delen av sine sendinger, gjort seg skyldig i å tilskynde til attentat mot Venezuelas statsoverhode, sa Lara. (©NTB)

Les også:

Tåregass og vannkanoner mot demonstranter i Caracas

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus