Ble ufør av potetgullposer

En kvinne har fått en erstatning på 846.000 kroner etter at hun fikk rundt 75 poser med potetgull i hodet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FOTO:
Foto: Scanpix

En 58 år gammel kvinne er tilkjent en yrkesskadeerstatning på 846.000 kroner etter at hun fikk nærmere 75 poser med potetgull i hodet.

Kvinnen, som nå er 100 prosent uføretrygdet, jobbet som selger da hun fikk fire-fem esker med 15 potetgullposer i hver eske i hodet i en Rema 1000-butikk, skriver Dagbladet.

I Oslo tingrett forklarte hun at hun ble truffet i hodet, skulder og rygg og ned langs den høyre siden. Hun har etter at ulykken skjedde i 1998 hatt hode- og nakkesmerter, konsentrasjonsvansker, nedsatt korttidsminne samt at hun føler seg trøtt og sliten.

Kvinnen måtte gå til sak mot Gjensidige Forsikring for å få utbetalt yrkesskadeerstatning, og i tingretten vant hun saken fullstendig.

Forsikringsselskapet må også betale hennes saksomkostninger på 132.000 kroner og 38.000 kroner i utgifter til rettsoppnevnt sakkyndig. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus