Springsteen i ny musikk-video

Bruce Springsteen synger duett med Jesse Malin.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se videoen her

Jesse Malin er på turne med sitt nye album «Glitter In The Gutter», og på lørdag spiller han på Garage i Oslo. Liker du Replacements, Bruce Springsteen, New York Dolls og Ryan Adams bør du definitivt låne ett, om ikke to, ører til Malins fengende storbyrock.

Om Springsteens deltagelse på låta «Broken Radio» uttaler Malin følgende til Spinner:

- I met Bruce a couple of years ago when we did the Light of Day show. We kept in touch and he said he'd like to be a part of the new album. Broken Radio just felt like it would work as a duet.

På «Glitter In The Gutter» kan Malin slå i bordet med verdens beste skryteliste. For de fleste artister ville neppe sagt nei til bidrag fra Bruce Springsteen, Jakob Dylan, Josh Homme (Queens of the Stone Age), Chris Shiflett ( Foo Fighters) og Ryan Adams.

I vår anmeldelse av «Glitter In The Gutter» skrev vi blant annet:

«På sitt tredje album har Jesse Malin bestemt seg for å bli mainstream. Noe som kler ham godt. For gutten har definitivt øre for gode og fengende melodier. Gamle fans vil muligens fnyse oppgitt over forfallet. Jeg, derimot, smiler ganske bredt. For 'Glitter In The Gutter' er et klassisk pop'n'rock-album bestående av upretensiøse og fengende låter.»

Les hele anmeldelsen her.

Jesse Malin om «Glitter In The Gutter»

Personvernpolicy