Norske supportere utestengt fra festen

Norske supportere utestengt fra festen
Norske supportere utestengt fra festen

Flere norske fans får ikke reist til Athen for å se Liverpool-Milan i morgen. - Vi får ikke landingstillatelse, sier Tom Karoliussen i Premier Travel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norske utestenges
Da Liverpool vant Champions League i 2005 ville festen i Istanbul ingen ende ta. Nordmenn stenges nå ute fra den samme festen i Athen, hvis Liverpool vinner. Foto: Scanpix.

Norske Liverpool-supportere har i lang tid gledet seg til å oppleve Champions League finalen i Athen mellom Liverpool og AC Milan. For noen av dem blir det nå ikke noe av.

- Vi har holdt på i hele natt med å skaffe landingstillatelse i Athen, men det er ikke sjans. Nå tør vi ikke vente lenger, sier Karoliussen. Avgjørelsen om å avlyse tok Karoliussen i morges.

- Vi har holdt på i hele natt med å få dette i stand. Dessverre går det ikke. Vi har i tillegg forsøkt to andre flyplasser, Tessaloniki og Araxos, uten å lykkes med det.

- Hvor mange er det nå dere prøver å få kontakt med for å fortelle de dårlige nyhetene?

- Totalt har vi solgt 120 seter på flyet. Jeg kunne solgt ut et helt fly, men har avventet situasjonen på grunn av dette.

- Og nå får alle pengene tilbake?

Ja, alle får refundert utlegget de har hatt med turen. 15.500 kroner har hele pakken kostet. Vi holder på med dette nå, parallelt med å kontakte alle som blir berørt av dette.

- Klarer dere å få tak i alle på så kort varsel?

- Ja, vi prøver så godt vi kan. Først så sender vi ut en mail. De vi ikke får tak via mail, ringer vi til.

En håndfull personer er allerede på plass i Athen. De må også hjelpes av reiseselskapet de har kjøpt billett gjennom.

- De 25 som allerede er der nede må vi også ta vare på. De vil ikke bli berørt av dette. Det er ingen problemer med selve kampbilletten. Den er i boks. Det er turen ned som vi nå ikke klarer å avvikle.

Les også: Bjørnebye: - Milan vinner

Personvernpolicy