Norske supportere utestengt fra festen

Norske supportere utestengt fra festen
Norske supportere utestengt fra festen

Flere norske fans får ikke reist til Athen for å se Liverpool-Milan i morgen. - Vi får ikke landingstillatelse, sier Tom Karoliussen i Premier Travel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norske utestenges
Da Liverpool vant Champions League i 2005 ville festen i Istanbul ingen ende ta. Nordmenn stenges nå ute fra den samme festen i Athen, hvis Liverpool vinner. Foto: Scanpix.

Norske Liverpool-supportere har i lang tid gledet seg til å oppleve Champions League finalen i Athen mellom Liverpool og AC Milan. For noen av dem blir det nå ikke noe av.

- Vi har holdt på i hele natt med å skaffe landingstillatelse i Athen, men det er ikke sjans. Nå tør vi ikke vente lenger, sier Karoliussen. Avgjørelsen om å avlyse tok Karoliussen i morges.

- Vi har holdt på i hele natt med å få dette i stand. Dessverre går det ikke. Vi har i tillegg forsøkt to andre flyplasser, Tessaloniki og Araxos, uten å lykkes med det.

- Hvor mange er det nå dere prøver å få kontakt med for å fortelle de dårlige nyhetene?

- Totalt har vi solgt 120 seter på flyet. Jeg kunne solgt ut et helt fly, men har avventet situasjonen på grunn av dette.

- Og nå får alle pengene tilbake?

Ja, alle får refundert utlegget de har hatt med turen. 15.500 kroner har hele pakken kostet. Vi holder på med dette nå, parallelt med å kontakte alle som blir berørt av dette.

- Klarer dere å få tak i alle på så kort varsel?

- Ja, vi prøver så godt vi kan. Først så sender vi ut en mail. De vi ikke får tak via mail, ringer vi til.

En håndfull personer er allerede på plass i Athen. De må også hjelpes av reiseselskapet de har kjøpt billett gjennom.

- De 25 som allerede er der nede må vi også ta vare på. De vil ikke bli berørt av dette. Det er ingen problemer med selve kampbilletten. Den er i boks. Det er turen ned som vi nå ikke klarer å avvikle.

Les også: Bjørnebye: - Milan vinner

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus