Barbarella kommer tilbake!

Barbarella kommer tilbake!
Barbarella kommer tilbake!

Rodriguez har sagt ja til å gjøre nyinnspilling av «Barbarella».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Reuters
Rodriguez og Tarantino på premieren for filmen Grindhouse i Los Angeles.

I dag kom meldingen som uten tvil gleder mange filmentusiaster.

Robert Rodriguez som blant annet har regissert filmer som «Sin City» og «From Dusk Till Dawn» har sagt ja til å ta fatt på klassikeren «Barbarella».

Rodriguez sier til bransjebladet Variety at han gleder seg til oppgaven:

  • - Jeg elsker denne ikoniske karakteren og alt hun representerer og jeg er virkelig spent på den utfordringen det vil bli å invitere nye publikummere inn i hennes univers.

«Barbarella», som er en filmadapsjon av en klassisk sci-fi tegneserie gjorde stor suksess i 1968. Den gang spilte Jane Fonda hovedrollen som den kvinnelige heltinnen som beseirer onde krefter i form av roboter og monstre. Barbarella går ikke av veien for å «belønne» sine mannlige hjelpere og filmen er kjent for sine erotiske scener.

Nå spekuleres det i hvem som skal overta den åletrange drakten etter Jane Fonda. Det heteste tipset er britiske Sienna Miller.

  • - Det er på tide at Barbarella returnerer og Sienna er førstevalget. Hun er sexy men samtidig kan hun spille, akkurat som Jane Fonda sier en anonym kilde til avisen Daily Express.

  • Rodriguez er for tiden aktuell med «Grind House», et todelt verk som han regisserer sammen med kompisen Quentin Tarantino. «Barbarella» har forventet premiere i 2008.


Personvernpolicy