Meny

Bekrefter drap ved knivstikking i Hundvåg

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 34 år gamle mannen som skal ha drept sin egen bror på Hundvåg i Rogaland, blir begjært varetektsfengslet mandag. Politiet bekrefter at drapet skjedde med kniv.

Hundvåg (NTB): Etterforskerne i Rogaland politidistrikt mener det er fare for at bevis skal bli ødelagt hvis 34-åringen ikke blir fengslet. Han skal ha drept sin egen bror, ifølge siktelsen med kniv en gang mellom 17. og 18. mai.

- Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at drapet skjedde ved knivstikking. Utover det vil jeg ikke kommentere antallet knivstikk eller om offeret var blitt utsatt for annen type vold, sier politiadvokat i Rogaland politidistrikt, Karsten Monsen, til NTB.

Politiet vil fortsatt ikke bekrefte at den antatte gjerningsmannen og offeret er brødre, selv om en rekke medier melder om dette.

Den siktede 34-åringen nekter straffskyld og avviser at han har gjort det siktelsen på forsettlig drap innebærer. Politiet sitter imidlertid trolig på vitneutsagn som peker i retning av 34-åringen. Bevisene mot ham har så langt ikke vært basert på tekniske funn, ifølge Monsen. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus