Håper å åpne Dombås hotell 1. juli

Håper å åpne Dombås hotell 1. juli
Håper å åpne Dombås hotell 1. juli

Ledelsen ved Dombås hotell håper å få åpnet for normal drift rundt 1. juli etter at store deler av hotellet ble totalskadd i brann lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Hans Ivar Bjørnsgaard / SCANPIX
Det brøt ut brann i Dombås Hotell lørdag.

Dombås (NTB): Samme helgen som storbrannen rammet hotellet, startet også høysesongen på Dombås hotell i Oppland. Allerede dagen etter brannen, som ødela den eldste og historiske delen av hotellet, begynte ledelsen å se på mulighetene for å gjenoppta driften igjen.

- Vi vil bruke den nye delen av hotellet, den som ble bevart i brannen, og et tilhørende motell. I tillegg må vi prøve å finne midlertidige løsninger på diverse saker og ting sånn at vi i hvert fall er i noenlunde normal drift fra rundt 1. juli, sier hotellsjef Lasse Stadeløkken til NTB søndag.

Ledelsen ved hotellet ser også på muligheten for gjenoppbygging, men understreker at politiet først må bli ferdig med sine granskinger og forsikringsselskapet få gjort jobben sin, før dette blir noen sak.

- Hvis det blir reist et nytt hotell på Dombås, noe alle håper at det blir, så er målet at folk skal kjenne det igjen som Dombås hotell, sier Stadeløkken.

Søndag ettermiddag pågikk det fortsatt etterslokking på stedet, og brannårsaken var ennå ikke kjent. (©NTB)

Personvernpolicy