Knivstikker i avhør

Mannen som er pågrepet og siktet for å ha knivstukket en 35 år gammel mann i Oslo natt til søndag, satt søndag morgen i avhør.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): - Avhørene er i gang og tas hånd om av etterforskerne på Stovner politistasjon, sier vaktleder Ole-Petter Jacobsen ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Knivstikkingen skjedde i eller like utenfor en leilighet på Brobekk i Oslo ved 1-tiden natt til søndag. En 29 år gammel mann ble kort tid etter pågrepet for knivstikkingen.

Armhulen

Offeret for knivstikkingen er en 35 år gammel mann. Mannen ble stukket i armhulen, og søndag morgen ble han karakterisert som kritisk skadd.

- Mannen ble operert for skadene i løpet av natten, og derfor har vi ennå ikke fått snakket med ham. Ullevål universitetssykehus opplyser til oss at han skal være kritisk, men ikke livstruende skadd, sier vaktleder Laila Back ved krimvakta i Oslo politidistrikt.

Hun opplyser at 29-åringen foreløpig er siktet for legemsbeskadigelse med kniv. I løpet av søndag vil det bli tatt stilling til om siktelsen eventuelt utvides til drapsforsøk, sier Back.

Kjæresten avhørt

Det skal ha vært ytterligere to personer i huset sammen med offeret og den pågrepne. Politiet mener gjerningsmannen og offeret kjenner hverandre.

- Vi har avhørt ett vitne. 35-åringens kjæreste var inne til et kort avhør natt til søndag, sier vaktleder Jacobsen.

Bakgrunnen for knivstikkingen er foreløpig ikke kjent. (©NTB)

Personvernpolicy