Undersøker om kvinne falt ned trapp

Politiet i Arendal håper at den foreløpige obduksjonsrapporten vil gi svar på om kvinnen som døde etter at hun ble funnet forslått og sterkt nedkjølt, kan ha falt ned en trapp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arendal/Oslo (NTB-Linus Hauge): - Vi må finne ut om kvinnen har fallskader, eller om hun bare var sterkt nedkjølt. Det er ikke sikkert hun hadde livstruende skader, sier leder Jens Martin Reiersølmoen i etterforskningsavdelingen ved Arendal politistasjon til NTB.

Den 47 år gamle kvinnen ble i 12.30-tiden fredag funnet av husverten, liggende inntullet i et teppe utenfor boligen der hun bor. Kvinnen var bevisstløs, det så ut som om hun var påført skader og kroppstemperaturen var bare 25 grader. Senere på kvelden døde hun etter at hun hadde fått hjertesvikt på sykehuset i Arendal.

Trapp

Politiet tror kvinnen kan ha falt ned trappen som går ned til leiligheten hennes i sokkeletasjen.

- Det er det vi nå må finne ut, sier Reiersølmoen.

Han forteller at den foreløpige obduksjonsrapporten forhåpentlig vil gi politiet svar på gåten. Foreløpig kan han ikke utelukke at det kan ligge noe kriminelt bak dødsfallet.

- Vi kommer ikke til å gå ut med noen konklusjon før den foreløpige obduksjonsrapporten er klar, mest sannsynlig mandag ettermiddag, sier Reiersølmoen.

Politiet i Arendal avhørt flere vitner både fredag og lørdag.

Ikke mistenkt

Kvinnen hadde vært på besøk hos husverten 17. mai, og gikk derfra klokken 20. Ved lunsjtider dagen etter oppdaget husverten at hun lå bevisstløs utenfor boligen. Det er uklart om kvinnen har ligget ute hele natten.

- Men at hun har ligget der lenge, er det ingen tvil om, sier Reiersølmoen som forteller at husverten ikke er mistenkt i saken.

Politiet kjenner til kvinnen fra før og opplyser at hun bor alene og vanker i et rusbelastet miljø. Agderposten melder at politiet har rykket ut til samme adresse flere ganger i det siste og funnet kvinnen i forkommen tilstand. (©NTB)

Personvernpolicy