Meny

Sjettemann samarbeider med politiet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den sjette broren som er siktet etter gjengaksjonen i forrige uke ble lørdag varetektsfengslet med full isolasjon i en uke.
Oslo (NTB): Oslo politidistrikt skriver i en pressemelding at den 26 år gamle mannen samarbeider med politiet og antas å ha en mer perifer rolle enn de øvrige fem siktede brødrene.

Grunnlaget for fengslingen er faren for bevisforspillelse, men mannen har allerede gjennomført omfattende avhør som fortsetter over helgen.

I meldingen skriver Oslo-politiet at det fortsatt er i innledningen av etterforskningen etter Operasjon Nemesis den 9. mai i år. Saken karakteriseres som en meget alvorlig helerisak og etterforskningen pågår kontinuerlig.

Saken involverer et nettverk med flere mistenkte personer som har håndtert straffbart utbytte over lengre tid, mener politiet.

Oslo politidistrikt presiserer samtidig at verken 26-åringens rolle eller rollen til de 11 andre siktede i saken er avklart. (©NTB)

Forsidefoto: Scanpix

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus