- Vi forventer en handlingsplan

- Vi forventer en handlingsplan
- Vi forventer en handlingsplan

Odd Grenland står med begge bena godt plantet i bunnen av Tippeligaen. - Nå forventer vi at hele styret kommer med en plan, sier lederen av Oddrane til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: www.oddrane.no
Oddrane er svært bekymret over det som skjer med klubben de elsker. Nå forventer supporterne en handlingsplan fra styret i skiensklubben.

Odd ligger på desidert bunnplass i Tippeligen når 7 serierunder er spilt. Nå mener supporterklubben at styret må kjenne sin besøkelsestid og komme med drastiske tiltak, før det er for sent.

- Vi kan ikke lenger sitte å se på det som skjer, og at det går som det går i kampene. Nå blinker ikke lenger varsellampene, de lyser rødt hele tiden, sier Bent Ole Kaldussæter, leder av supportgruppa Oddrane, til ABC Nyheter.

Forventer en plan

Etter 16. maikampen mot Stabæk på Nadderud mener et samlet Oddrane at ting må skje.

- Diskusjonene går høylydt innad i supporterguppa her. Noe annet ville vel være rart. Man snakker om å fjerne Arne Sandstø, eller Gaute Larsen, eller kanskje begge. Mange har meninger om situasjonen.

Kaldussæter mener at styret i Odd Grenland glatt burde se bort fra at dagen etter kampen mot Stabæk var 17. mai, en dag med tradisjonen tro fri fra hverdag og fotball.

- Vi forventer at hele klubben nå setter seg ned og kommer med en handlingsplan.

- Men vil dere som supporterklubb pushe på for å få noen svar, eller i det minste få vite hva de har tenkt å gjøre?

- Nei, vi kommer ikke til å foreta oss noe foreløpig. Det er voksne mennesker som ser akkurat det samme som oss. Det må de klare selv. Og ikke minst, det må de forstå det selv.

Kaldussæter mener Odd som klubb skylder befolkningen i Grenland noen ord om hva de tenker å gjøre.

- Husk at nesten 1/3-del av budsjettet til Odd Grenlang kommer av publikumsinntektene. Folk kommer ikke til Skagerak Arena om noe ikke gjøres. Senest i dag har folk kommet bort til meg og sagt «Nei, dette gidder jeg ikke mer om ikke noe snart skjer».

For lite mål

I kampen mot Stabæk slapp skienslaget inn kun et mål. Men det var nok til å reise tomhendte hjem fra Bærum. Laget står med èn seier og seks tap så langt i sesongen.

- Vi er ikke så halvgærne bakover. Vi har landets beste keeper i Rune Almenning Jarstein, og et forsvar som jobber godt for hverandre. Men det er jo ingen på laget som scorer mål. Det er her vi forventer svar fra styret i Odd.

Kaldussæters ord blir bekreftet om man tar en titt på tabellen.

Kun fire lag i Tippeligaen har sluppet inn færre mål enn Odd, men samtidig er laget det mest ineffektive foran motstanderens keeper. Odd Grenland har, sammen med Vålerenga, puttet kun seks mål så langt i sesongen.

Dersom klubben ikke gjør noe, og det raskt, ser Oddrane-sjefen allerede konturene av neste sesong.

- Dette stinker nedrykk og Adeccoliga lang vei om ingenting gjøres fort.

Personvernpolicy