Meny

Ishockeytopper i opprør, vurderer VM-boikott

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere av de mest profilerte spillerne på det norske ishockeylandslaget er i opprør og vurderer VM-boikott neste år, skriver Aftenposten.
Oslo (NTB): Dersom ikke ledelsen i Norges Ishockeyforbund trekker seg på tinget i juni, kan neste års landslagssesong bli temmelig kaotisk uten at de beste spillerne ønsker å være med på landslaget.

- Hvis ikke ledelsen i forbundet byttes ut, er jeg svært kritisk til deltakelse i neste års VM-sluttspill.

- Utskiftninger er nødvendig for at jeg skal fortsette på landslaget. Hvis ikke det skjer, har jeg mer utbytte av å være hjemme enn å reise til VM i Canada, sier Patrick Thoresen. Han skal ikke være alene om å være kritisk til ishockeyledelsen.

Etter at forbundet glemte å søke om visum til Russland for Per-Åge Skrøder som aldri ble med i VM, etter en kaotisk VM-oppladning i Hviterussland, etter å ha slitt med for dårlige treningsmotstandere i VM-oppkjøringen og etter uklarhet om hvem som har ansvaret for rotet, har begeret rent over for flere av landslagsspillerne, skriver Aftenposten.

Tommy Jakobsen som er kaptein på det norske landslaget i ishockey, varsler oppvaskmøte mellom forbundsledelsen og landslagsspillerne i slutten av mai. Spillerne vil kreve endringer i opplegget i forbindelse med dette møtet. (©NTB)

Forsidefoto: Scanpix

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus