Ishockeytopper i opprør, vurderer VM-boikott

Flere av de mest profilerte spillerne på det norske ishockeylandslaget er i opprør og vurderer VM-boikott neste år, skriver Aftenposten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Dersom ikke ledelsen i Norges Ishockeyforbund trekker seg på tinget i juni, kan neste års landslagssesong bli temmelig kaotisk uten at de beste spillerne ønsker å være med på landslaget.

- Hvis ikke ledelsen i forbundet byttes ut, er jeg svært kritisk til deltakelse i neste års VM-sluttspill.

- Utskiftninger er nødvendig for at jeg skal fortsette på landslaget. Hvis ikke det skjer, har jeg mer utbytte av å være hjemme enn å reise til VM i Canada, sier Patrick Thoresen. Han skal ikke være alene om å være kritisk til ishockeyledelsen.

Etter at forbundet glemte å søke om visum til Russland for Per-Åge Skrøder som aldri ble med i VM, etter en kaotisk VM-oppladning i Hviterussland, etter å ha slitt med for dårlige treningsmotstandere i VM-oppkjøringen og etter uklarhet om hvem som har ansvaret for rotet, har begeret rent over for flere av landslagsspillerne, skriver Aftenposten.

Tommy Jakobsen som er kaptein på det norske landslaget i ishockey, varsler oppvaskmøte mellom forbundsledelsen og landslagsspillerne i slutten av mai. Spillerne vil kreve endringer i opplegget i forbindelse med dette møtet. (©NTB)

Forsidefoto: Scanpix

Personvernpolicy