- Sender takkekort til TIL og FFK

- Sender takkekort til TIL og FFK
- Sender takkekort til TIL og FFK

– I morgen stinker 17. mai toget av alt annet enn brus, sa Isbergets Jørgen Storvig til ABC Nyheter etter Tromsø seiet mot Lillestrøm. Også i Trondheim gleder man seg over LSK-tap, nesten like mye

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Erik Johansen / SCANPIX
Klanens Espen Knutsen valgte å trekke frem Christian Grindheim som en av Vålerengas beste i oppgjøret mot Sandefjord på Ullevaal 16. mai.

Tromsø – Lillestrøm 2-1 (2-1)

Tromsø-supporterne var høyt oppe etter seieren over serieleder Lillestrøm på Alfheim.

- Vi vant fortjent en knokkelkamp, selv om Lillestrøm kanskje var noe uheldig. Jeg tenker da på situasjonen hvor dommeren blåste frispark mot Occean. Den var tvilsom, sier Storvig videre.

Storvig mener TIL kunne avgjort kampen tidlig.

- Vi hadde noen gedigne muligheter til nesten å avgjøre kampen da stillingen var 0-0.


- Nå blir det skikkelig stemning i byen, det kommer til å ta helt av. For å si det sånn, så kommer 17. mai toget til å lukte alt annet enn brus, sier Isberg-medlemmet.

Petter Olafsson i Kanarifansen var skuffet over tapet, men mente LSK på ingen måte dummet seg ut i nord.

- Vi spiller en godkjent kamp, og det var på ingen måte flaut å tape i Tromsø. Det var en god kamp av begge lag, men selvfølgelig er jeg skuffet over resultatet.

Om dommer Kjell Alseths avblåsning på Oliver Occean, svarer Olafsson diplomatisk.

- Det er en klisjé, men man sier at det tilslutt jevner seg ut over en lang sesong. I dag var det vi som hadde marginene mot oss. Vi manglet bare den ene scoringen til som hadde gitt uavgjort, noe jeg kanskje mener vi burde ha hatt.

Brann – Fredrikstad 2-2 (1-1)

En irritert Henk Ekerhovd i Bataljonen var svært skuffet over kun ett poeng mot Fredrikstad hjemme på stadion.

- 1. omgangen var OK, men 2. omgang var dårlig. Hva som skjedde i andre omgang er vanskelig å svare på. Men det er merkelig at når de ser det blir farlig med en gang de bruker vingene, og får lagt inn foran mål, noe de gjorde i 1. omgang, hvorfor fortsetter de ikke med ett også videre utover i kampen?

Ekerhovd mener nå en unggutt må få sjansen fra start.

- Nå må Eirik Huseklepp få muligheten fra start neste gang. Han har fart, tør å utfordre, komme seg rundt og få slått ballen inn foran mål.

Ulf Berg i Plankehaugen var strålende fornøyd med at ett poeng ble med tilbake til Fredrikstad.

- Det er veldig sterkt, og vi er veldig fornøyde med resultatet. Poeng i Bergen er fantastisk, sier en oppglødd Berg fra supporterbusssen på vei hjem fra Vestlandet.

En lang tur hjem setter ikke noen demper på feiringen av nasjonaldagen.

- Her er det kjempestemning og bare glede. Vi er hjemme i 6-7 tiden i morgen tidlig. Da blir det bare å ordne seg litt, før vi skal se ”guttæne” gå i toget.

Stabæk – Odd Grenland 1-0 (1-0)

Leder av Stabæk Support, Tonje Asmyhr, mente bæringene vant et noe tamt oppgjør.

- Vi vinner i dag, ikke fordi vi var spesielt gode, men fordi Odd vel egentlig aldri maktet å gjøre det veldig farlig for oss, sier den eneste kvinnelige supporterlederen til et Tippeliga-lag i Norge.

- 1. omgang var bra fra vår side mens det i 2. omgang ble litt vel spennende. Det virket litt som om vi var fornøyde etter de første 45 minuttene. I tillegg kom Odd på banen med en helt ny giv, sier Asmyhr videre.

Oddranes Bent Ole Kaldussæter måtte igjen se at laget hans stod med minus i målprotokollen.

- Stabæk åpnet knallhardt og vant fortjent. Nå blinker ikke lyset lenger, nå lyser det rødt hele tiden, sier lederen av Oddrane til ABC Nyheter.

Kaldussæter mener laget kan takk en mann for at det ikke gikk enda verre.

- Jarstein står rett og slett en kanonkamp. Hadde det ikke vært for ham, hadde det blitt enda styggere enn 0-1 i dag.

Han er heller ikke i tvil om hvor skoen trykker for skienslaget.

- Vi er ikke så gærne bakover på banene. Det viser vi ved at vi slipper ikke inn så mye mål, men vi har ingen, absolutt ingen som kan score mål. Nå må det gjøres noe, ellers stinker det Adeccoliga før vi vet ordet av det.

Vålerenga – Sandefjord 2-0 (0-0)

Espen Knutsen i Klanen var glad for at tre poeng ble sikret mot Sandefjord, men mener laget gjorde det unødvendig spennende.

- På 1-0 var jeg livredd for utligning. Da 2-0 kom kunne jeg roe nervene. Og det var ­­­­j----- gøy med seier.

Klans-medlemmet innrømmer at visse spillere utsetter nervene for mer enn de neste tåler.

- Når det er tilbakespill til Arni får jeg angst. Han er en god keeper, men på tilbakespill blir jeg nervøs hver gang. Og de var det litt for mange av i dag.

Knutsen syntes det var moro at Rune Lange endelig scoret for Enga.

- Moro at han endelig putta. Han tror jeg kan score ofte etter at han satt den første i dag. I tillegg synes jeg Grindheim og Daniel (Fredheim Holm) var strålende i dag. I en ellers middelmådig kamp vinner vi til slutt fortjent. Jeg tror Sandefjord skal slite med å holde seg.

Strømsgodset – Aalesund 0-4 (0-1)

Tom Walderhaug i Stormen mente Aalesund-laget endelig viste spill av høy klasse.

- I dag var vi sinnsykt gode. Vi har lenge visst at laget kan hvis de vil. I dag var en slik dag. Nå har jeg troen på den såkalte ketchupflaske-effekten.

Walderhaug la ikke skjul på at Aalesund nok fikk det lettere fordi Strømsgodset manglet en svært sentral spiller.

- Hadde Andersson spilt kunne det kanskje endt annerledes. Han er en meget, meget god spiller.

Videre håper Walderhaug at sunnmøringene nå endelig har funnet den formasjonen laget fungerer best med.

- Vi så det både i dag mot Godset, mot Lyn sist søndag og i 2. omgangen mot Lillestrøm i forrige hjemmekamp. Vi er mye bedre i 4-4-2 enn i 4-3-3. Da blir ikke spissene så alene på topp. Nå har vi funnet det mønsteret vi skal spille etter.

Walderhaug var ikke selv i Drammen, og det kan bli lenge til han drar på bortekamp igjen.

- Jeg tror nesten jeg er litt overtroisk. Jeg kunne ikke være med, verken til Oslo eller Drammen, og du ser hvordan det gikk. Kanskje jeg ikke bør dra på bortekamper lenger? Om det er dèt som skal til for at Aalesund vinner, ja da blir jeg gladelig hjemme, fortsetter Walderhaug.

Rosenborg – Start 4-1 (3-0)

I Trondheim kunne trønderen endelig juble for en god gjennomført kamp.

- Glimrende, rett og slett, var Bjørn Lyngens første kommentar etter kampen.

Og fortsetter;

- Det er viktig å drepe sånne kamper som det ble mot Start i dag. Når vi får 2-0 er det bare å kjøre på. Da går ting på en måte av seg selv. Men det er viktig å få med her at i dag var vi meget gode. Spesielt Alexander Tettey var strålende. I tillegg vil jeg trekke frem sidebackene våre som positive.

Ikke bare var Lyngen fornøyd med Tetteys innsats. Han tror også denne kampen var det som skulle til for å få en seriøs utfordrer til Iversen som klubbens toppscorer.

- Konan er en notorisk måljeger. Jeg har sett mye på trening og han er meget giftig foran mål. Jeg tror kanskje det var dette som skulle til for at det nå løsner for han. Han kan komme til å gjøre masse mål fremover.

Ikke bare resultatet på Lerkendal gledet Kjernen-medlemmet.

- Det er bare å sende takkekort til både Tromsø og Fredrikstad i dag som hindret Lillestrøm og Brann i ikke å vinne i dag. Nå er med for fullt igjen, sier Lyngen til ABC Nyheter.

Viking – Lyn Oslo 4-2 (2-1)

Viking kjørte over Lyn og vant med hele 4-1 hjemme på Stavanger Stadion. Dessverre var ingen i verken Vikinghordene eller Bastionen å få tak i etter kampen for kommentarer til oppgjøret.

Her er tabellen etter den 8. serierunden i Tippeligaen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
23:04 Liverpool endte tapsrekken på bortebane med storseier23:00 Salzburg tapte til tross for nytt Haaland-show22:53 Motorsyklist omkom i ulykke på E39 i Sogn og Fjordane22:38 Også Elkjøp ba ansatte jobbe uten lønn21:48 Raja melder seg på i lederkampen i Venstre21:31 SV vil skrote fergerfri-satsing: – Lite seriøst21:31 – Jeg må ha fått flere hundre poser med matvarer. Dette var den eneste måten jeg kunne overleve på21:19 Dødstallene stiger mens uroen fortsetter i Chile20:33 Politihøgskolen raser mot regjeringens kuttforslag19:53 Israels president har gitt Benny Gantz regjeringsoppdrag18:58 Har du det ene av disse førerkortene, må du skynde deg18:57 – Regjeringen går historisk langt i å føye seg etter Israel18:19 Forsvarer i ambulansesaken sier siktede ikke ville skade noen18:15 Storstevne i Monte Carlo: Brækhus neste motstander klar17:34 Knivstakk egen datter - familiefar (47) dømt17:32 Mann mistet livet i ulykke i Brønnøy16:56 Lene Marie Fossen er død16:54 Kagge forlag om mulig Sjaman Durek-bokutgivelse: – Ingen kommentar16:25 Forskere mener å ha funnet en hybelkanin i verdensrommet16:06 Tankskip i drift utenfor Bud i Møre og Romsdal15:57 Trump: Hever sanksjonene mot Tyrkia15:32 Sjaman Dureks bok stoppes15:27 Midtøsten-ekspert: – Vil skade amerikanerne i lang tid fremover15:19 I helga stilles klokka til vintertid15:10 Mann med Gucci-veske pekes ut som leder etter ungdomsvold i Oslo14:32 Verdens største tretopphus brant opp14:28 Spanias fotballkvinner vil streike for lønn og arbeidstid13:37 Stort slagsmål på Stovner i Oslo13:36 Mest vått vær i vente – men også en smak av vinter13:26 Google hevder de har gjort et stort data-gjennombrudd13:19 Drapssiktet mann varetektsfengsles i Drammen13:19 16-åring pågrepet etter helgens voldshendelser i Oslo13:10 Issmelting i Arktis har gitt Russland fem nye øyer12:49 Hardarson forlenger med Start12:40 Tunisias nye president tatt i ed12:31 Russland truer med at militante kurdere kan bli «knust» av Tyrkia12:09 Ber publikum om videoer av ambulansekapringen11:37 Ap-politiker om brilleforslag: – En hastverksbeslutning på bekostning av barn11:21 Svakere resultat enn ventet for Aker Solutions11:21 Full bortekrise for Solskjær11:20 Skamroser Oslo-byrådet: – Regjeringen har mye å lære11:19 Russlands antidopingsjef ut mot egne myndigheter11:02 PST: Ambulansekapringen ser ikke ut som terror11:01 Kippe (41) gir seg som spiller i LSK10:37 39 personer funnet døde i lastebil i Essex10:34 De fire riksrett-punktene: Alle veier fører til Putin10:13 MDG og SV får hver sin nye Oslo-byråd10:12 Mann forskanset seg på museum i Frankrike09:56 Direkte: Følg spørretimen på Stortinget09:47 Færre lovbrudd ble oppklart09:45 Granskere: Designfeil bidro til Lion Air-ulykke09:08 Lonely Planet: Hit bør du reise i 202009:07 Botswanas politiske stabilitet på prøve09:04 15 norske alpinister til Sölden09:03 Jevnt fra Telenor, men underskudd etter skatt08:35 Stein Erik Hagen går inn i SATS07:35 Norges fortielse: – Dette bildet skapte en krigsmyte07:09 Skadefri Zuccarello med assist i Wild-seier07:04 Norge gir 3 milliarder til renere hav06:33 Rapport: 1 av 20 har opplevd grov vold fra foreldre06:28 Nye eiere overtar Vita, men Loco-kjeden legges ned06:27 Stöckl utfordret hopperne: – Mange var ganske lange i ansiktet06:15 De siktede etter ambulansekapringen skal avhøres onsdag05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:25 Mann dømt til fengsel for å ha sendt penisbilder05:04 En av Norges rikeste vil utfordre Darwins evolusjonsteori04:39 Opposisjonen i Bolivia oppfordrer til generalstreik04:35 Regjeringen vil ha tiltak mot medisinmangel04:07 Medier dropper konferanse i protest mot Khashoggi-drapet04:04 Chiles president ber om unnskyldning etter voldelige protester03:56 Ambassadør hevder Trump krevde gransking mot militær støtte02:55 Beboere evakuert etter melding om brann i Sarpsborg02:41 Skrik og krangling i Oslo var frieri02:05 30.000 arbeidsplasser blir borte fra varehandelen01:52 Nye anklager mot Lori Loughlin i collegeskandalen01:17 Tyrkia starter ikke en ny offensiv i Nord-Syria00:36 Esper: Tyrkia kan ha begått krigsforbrytelser00:24 Mindre kreft blant innvandrere23:58 Boeing erstatter toppsjef etter vedvarende flykrise23:43 Kroos ordnet etterlengtet Real Madrid-seier23:37 Tottenham-show gir sjefen arbeidsro23:32 Glohet Sterling straffet Atalanta tross åpningssmell23:26 Den kinesiske regjeringen planlegger å erstatte Hongkongs leder23:08 25 år gammel kvinne nekter straffskyld etter ambulansedrama23:06 Kroos ordnet etterlengtet Real Madrid-seier23:04 Glohet Sterling straffet Atalanta tross åpningssmell23:02 Dybala-dobbel reddet Juventus fra pinlig tap23:01 Tottenham-show gir sjefen arbeidsro22:57 TV 2: MDG får tre byråder i Oslo22:41 Tusk anbefaler EU-landene å godta britenes ønske om brexit-utsettelse22:27 Aftenbladet: Indiske investorer vil kjøpe aksjer i Viking22:04 Eriksen Søreide: Norge har ikke forpliktelse for Syria-barna21:26 Markedet mettes – norske F-16 kan gå på billigsalg20:27 Først seier, så tap for Boris Johnson da Parlamentet stemte over brexitavtalen19:59 Ap, MDG, Venstre og KrF er enige om å danne byråd i Bergen19:51 Ulf Leirstein forbereder seg på et liv etter politikken19:36 Putin og Erdogan enige om Syria-avtale19:06 Mann knivdrept i garasje i Drammen19:02 PST undersøker trusselbrev sendt ut før ambulansekapringen i Oslo
Siste nytt
23:04SportLiverpool endte tapsrekken på bortebane med storseier23:00SportSalzburg tapte til tross for nytt Haaland-show22:53NorgeMotorsyklist omkom i ulykke på E39 i Sogn og Fjordane22:38PengerOgså Elkjøp ba ansatte jobbe uten lønn21:48PolitikkRaja melder seg på i lederkampen i Venstre21:31MotorSV vil skrote fergerfri-satsing: – Lite seriøst21:31Norge– Jeg må ha fått flere hundre poser med matvarer. Dette var den eneste måten jeg kunne overleve på21:19VerdenDødstallene stiger mens uroen fortsetter i Chile20:33NorgePolitihøgskolen raser mot regjeringens kuttforslag19:53VerdenIsraels president har gitt Benny Gantz regjeringsoppdrag18:58MotorHar du det ene av disse førerkortene, må du skynde deg18:57Politikk– Regjeringen går historisk langt i å føye seg etter Israel18:19NorgeForsvarer i ambulansesaken sier siktede ikke ville skade noen18:15SportStorstevne i Monte Carlo: Brækhus neste motstander klar17:34NorgeKnivstakk egen datter - familiefar (47) dømt17:32NorgeMann mistet livet i ulykke i Brønnøy16:56KulturLene Marie Fossen er død16:54NorgeKagge forlag om mulig Sjaman Durek-bokutgivelse: – Ingen kommentar16:25VerdenForskere mener å ha funnet en hybelkanin i verdensrommet16:06NorgeTankskip i drift utenfor Bud i Møre og Romsdal15:57VerdenTrump: Hever sanksjonene mot Tyrkia15:32KulturSjaman Dureks bok stoppes15:27PolitikkMidtøsten-ekspert: – Vil skade amerikanerne i lang tid fremover15:19NorgeI helga stilles klokka til vintertid15:10NorgeMann med Gucci-veske pekes ut som leder etter ungdomsvold i Oslo14:32VerdenVerdens største tretopphus brant opp14:28SportSpanias fotballkvinner vil streike for lønn og arbeidstid13:37NorgeStort slagsmål på Stovner i Oslo13:36NorgeMest vått vær i vente – men også en smak av vinter13:26Helse og livsstilGoogle hevder de har gjort et stort data-gjennombrudd13:19NorgeDrapssiktet mann varetektsfengsles i Drammen13:19Norge16-åring pågrepet etter helgens voldshendelser i Oslo13:10VerdenIssmelting i Arktis har gitt Russland fem nye øyer12:49SportHardarson forlenger med Start12:40PolitikkTunisias nye president tatt i ed12:31VerdenRussland truer med at militante kurdere kan bli «knust» av Tyrkia12:09NorgeBer publikum om videoer av ambulansekapringen11:37Helse og livsstilAp-politiker om brilleforslag: – En hastverksbeslutning på bekostning av barn11:21PengerSvakere resultat enn ventet for Aker Solutions11:21SportFull bortekrise for Solskjær11:20PolitikkSkamroser Oslo-byrådet: – Regjeringen har mye å lære11:19SportRusslands antidopingsjef ut mot egne myndigheter11:02NorgePST: Ambulansekapringen ser ikke ut som terror11:01SportKippe (41) gir seg som spiller i LSK10:37Verden39 personer funnet døde i lastebil i Essex10:34StemmerDe fire riksrett-punktene: Alle veier fører til Putin10:13PolitikkMDG og SV får hver sin nye Oslo-byråd10:12VerdenMann forskanset seg på museum i Frankrike09:56PolitikkDirekte: Følg spørretimen på Stortinget09:47NorgeFærre lovbrudd ble oppklart09:45VerdenGranskere: Designfeil bidro til Lion Air-ulykke09:08ReiseLonely Planet: Hit bør du reise i 202009:07PolitikkBotswanas politiske stabilitet på prøve09:04Sport15 norske alpinister til Sölden09:03PengerJevnt fra Telenor, men underskudd etter skatt08:35PengerStein Erik Hagen går inn i SATS07:35NorgeNorges fortielse: – Dette bildet skapte en krigsmyte07:09SportSkadefri Zuccarello med assist i Wild-seier07:04NorgeNorge gir 3 milliarder til renere hav06:33Helse og livsstilRapport: 1 av 20 har opplevd grov vold fra foreldre06:28PengerNye eiere overtar Vita, men Loco-kjeden legges ned06:27SportStöckl utfordret hopperne: – Mange var ganske lange i ansiktet06:15NorgeDe siktede etter ambulansekapringen skal avhøres onsdag05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:25NorgeMann dømt til fengsel for å ha sendt penisbilder05:04NorgeEn av Norges rikeste vil utfordre Darwins evolusjonsteori04:39VerdenOpposisjonen i Bolivia oppfordrer til generalstreik04:35Helse og livsstilRegjeringen vil ha tiltak mot medisinmangel04:07VerdenMedier dropper konferanse i protest mot Khashoggi-drapet04:04VerdenChiles president ber om unnskyldning etter voldelige protester03:56VerdenAmbassadør hevder Trump krevde gransking mot militær støtte02:55NorgeBeboere evakuert etter melding om brann i Sarpsborg02:41NorgeSkrik og krangling i Oslo var frieri02:05Penger30.000 arbeidsplasser blir borte fra varehandelen01:52VerdenNye anklager mot Lori Loughlin i collegeskandalen01:17VerdenTyrkia starter ikke en ny offensiv i Nord-Syria00:36VerdenEsper: Tyrkia kan ha begått krigsforbrytelser00:24Helse og livsstilMindre kreft blant innvandrere23:58VerdenBoeing erstatter toppsjef etter vedvarende flykrise23:43SportKroos ordnet etterlengtet Real Madrid-seier23:37SportTottenham-show gir sjefen arbeidsro23:32SportGlohet Sterling straffet Atalanta tross åpningssmell23:26VerdenDen kinesiske regjeringen planlegger å erstatte Hongkongs leder23:08Norge25 år gammel kvinne nekter straffskyld etter ambulansedrama23:06SportKroos ordnet etterlengtet Real Madrid-seier23:04SportGlohet Sterling straffet Atalanta tross åpningssmell23:02SportDybala-dobbel reddet Juventus fra pinlig tap23:01SportTottenham-show gir sjefen arbeidsro22:57NorgeTV 2: MDG får tre byråder i Oslo22:41VerdenTusk anbefaler EU-landene å godta britenes ønske om brexit-utsettelse22:27SportAftenbladet: Indiske investorer vil kjøpe aksjer i Viking22:04NorgeEriksen Søreide: Norge har ikke forpliktelse for Syria-barna21:26VerdenMarkedet mettes – norske F-16 kan gå på billigsalg20:27VerdenFørst seier, så tap for Boris Johnson da Parlamentet stemte over brexitavtalen19:59NorgeAp, MDG, Venstre og KrF er enige om å danne byråd i Bergen19:51PolitikkUlf Leirstein forbereder seg på et liv etter politikken19:36VerdenPutin og Erdogan enige om Syria-avtale19:06NorgeMann knivdrept i garasje i Drammen19:02NorgePST undersøker trusselbrev sendt ut før ambulansekapringen i Oslo
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus