Meny

Gransker Madeleine-mistenktes datamaskin

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portugisisk politi gransker en datamaskin som tilhører mannen som er mistenkt for bortføringen av den britiske fireåringen Madeleine McCann.

Briten Robert Murat (33) sier han er blitt gjort til syndebukk for fire år gamle Madeleine Murats forsvinning på Algarve-kysten sør i Portugal. (Foto: SCANPIX/REUTERS).Briten Robert Murat (33) sier han er blitt gjort til syndebukk for fire år gamle Madeleine Murats forsvinning på Algarve-kysten sør i Portugal. (Foto: SCANPIX/REUTERS).

Lisboa (NTB): Etterforskerne leter etter spor av besøk på pedofile nettsteder, skriver The Sun.

33-åringen som har status som mistenkt i saken, sa natt til onsdag at han er uskyldig og blir gjort til syndebukk. Ifølge politiet foreligger det ikke mange og sterke nok bevis til å fengsle eller sikte Murat, het det på London-tabloidens nettsider.

– Jeg kommer ikke til å overleve dette, med mindre de tar den eller de som har bortført Madeleine, sa Murat til det britiske fjernsynsselskapet Sky News. Han ga portugisisk politi skylden for at han urettmessig er blitt beskyldt for å stå bak Madeleines forsvinning.

Fireåringen ble borte fra familiens feriehus i Praia de Luz på Algarve-kysten sør i Portugal 3. mai. Hun forsvant sporløst mens foreldrene spiste middag på en restaurant like ved, og Robert Murat bor i en villa bare 150 meter fra forsvinningsstedet.

Ifølge London-avisen The Guardian er både Murats datamaskin, biler som sto ved villaen og en kloakkum i området undersøkt av etterforskerne som leter etter Madeleine. Funn som er gjort, ble onsdag analysert av fagfolk.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus