Meny

Politiet har en mistenkt i Madeleine-saken

Politiet har en mistenkt i Madeleine-saken

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portugisisk politi har utpekt en mistenkt i saken om den forsvunne britiske fireåringen Madeleine McCann. Men en mann som var innbrakt til avhør om forsvinningen, er løslatt, og ingen er hittil arre
Foto:

En politimann holder vakt utenfor en villa på Algarve-kysten sør i Portugal, mens etterforskere sjekker om det finnes spor etter den bortførte britiske fireåringen Madeleine McCann på eiendommen. En brite som var innbrakt til avhør i saken, er løslatt, og det er ikke foretatt arrestasjoner, sa talsmenn for portugisisk politi tirsdag. (Foto: Hugo Correia, SCANPIX/REUTERS)

Lisboa (NTB-DPA): Ifølge en polititalskvinne er en person pekt ut som mistenkt i saken. Talskvinnen ville tirsdag ikke si om den mistenkte er identisk med briten som var brakt inn og avhørt i forbindelse med at Madeleine forsvant. Ifølge det nasjonale nyhetsbyrået Lusa, er den mistenkte en av de tre personene som ble brakt inn til avhør mandag kveld.

Til sammen er tre personer avhørt som vitner, bekreftet inspektør Olegario Sousa til The Guardian tirsdag. Ifølge portugisiske medier var det, i tillegg til briten, en tysk kvinne og en portugisisk mann som ble avhørt.

Den britiske 32-åringen som ble innbrakt og senere løslatt, ble hentet fra villaen han deler med sin mor og sin tre år gamle sønn på Algarve-kysten sør i Portugal, og politiet skal ha tømt svømmebassenget på eiendommen.

Mannen er fraskilt og arbeider for en lokal eiendomsmekler. Villaen der han bor, ligger bare rundt 150 meter fra feriekomplekset Ocean Club der Madeleine forsvant mens foreldrene spiste middag på en restaurant like ved.

- Han virket litt for ivrig etter å blande seg inn i politietterforskningen. Han påsto at han hadde en datter som var svært lik Madeleine, og at han følte seg nødt til å gjøre alt han kunne, men på meg virket han som en typisk drømmer, skriver Sun-journalisten Julie Moult. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus