Meny

Verste Rosenborg-åpning på 16 år

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trener Knut Tørum var knusende i kritikken sin etter det forsmedelige tapet mot Strømsgodset søndag. Ikke siden 1991 har RBK hatt en svakere sesongstart.

En ikke så fornøyd Rosenborg trener Knut Tørum etter å ha tapt 2-1 mot Strømsgodset på Lerkendal stadion søndag. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIXEn ikke så fornøyd Rosenborg trener Knut Tørum etter å ha tapt 2-1 mot Strømsgodset på Lerkendal stadion søndag. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Trondheim (NTB): Med fattige sju poeng på seks kamper er sesongstarten også svakere enn de siste tre års tunge seriestarter. En svært skuffet Tørum la ikke fingrene imellom etter kampen søndag som gjør at trønderne nå er ni poeng bak tabelltopp Lillestrøm.

- Vi gjør en dårlig kamp og taper for et dårlig lag på Lerkendal, sa Tørum til Adresseavisen etter det bitre og sure nederlaget (1-2).

- I stedet for å spørre meg om vi har et forsvarsproblem, kan du heller spørre meg om vi har et problem i begge ender av banen, sa Rosenborg-treneren, og han svarte selv ja på spørsmålet etter lang betenkningstid.

- Kvaliteten i begge boksene er fraværende. Det hjelper ikke å gjøre ålreite fotballkamper når vi er dårlig foran målet. Nå har det vært en gjenganger i flere kamper, og vi må gjøre noe med det, sa en ærlig Tørum til Adresseavisen søndag. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus