Tutta feiret med champagne i natt

Tutta feiret med champagne i natt
Tutta feiret med champagne i natt
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg har ikke sovet så mye, forteller Suzann Pettersen da ABC Nyheter ber henne oppsummere sin første natt etter den historiske seieren på LPGA-touren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto: Scanpix / Reuters /Charles W Luzier
Suzann Pettersen tok søndag sin første seier på LPGA-touren i golf.

Norges beste kvinnelige golfspiller er trøtt, men veldig glad, når ABC Nyheter snakker med henne på vei ut av senga - dagen etter den historiske triumfen i Williamsburg i Virginia.

- Dette er dritkult. Det var virkelig verdt å vente på, sier Pettersen, og avslører at det ble en skikkelig feiring etter at seieren var i boks.

- Det ble champagne og litt av det meste annet også faktisk, ler 26-åringen.

- Ble det sent?

- Vi ga oss ved 24-tida, men jeg har ikke sovet så mye. Ble liggende å tenke og snakke i telefon.

Helt uventet

Suzanns prestasjoner har vært svært ujevne etter debuten på LPGA-touren i 2003, men denne sesongen har hun vært topp ti to ganger, og i går kveld kom altså endelig seieren.

- Jeg hadde absolutt ikke forventet dette, og det kom utrolig brått. Hun hadde jo sjansen til å avgjøre på hullet før, så misset hun putten, og så vant jeg. Plutselig var det bare å slenge armene i været og juble, sier Tutta.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Hvordan var det å stå der og skulle avgjøre?

- Jeg var utrolig rolig, sinnsykt rolig, faktisk. Det har jeg egentlig vært hele sesongen. Kanskje det er derfor jeg har spilt bedre? Jeg har i alle fall mer rutine nå enn før, og i går var tiden inne.

Mer jubel i vente?

Det er fire år siden Suzann Pettersen debuterte i det amerikanske golfsirkuset. Med den første seieren i lomma og to millioner i premiepenger på konto, er selvtilliten på topp.

- Nå vet jeg hvordan det er å vinne. Nå er det bare å slappe av og gjøre det igjen.

- Så du lover flere triumfer?

- Ja, klart det! Vi har jo to tredjedeler igjen av sesongen. Dette kan bli skikkelig moro, avslutter Pettersen.

Neste mulighet for norsk golfjubel er New Jersey førstkommende helg. Da spiller Tutta og resten av verdens beste golfspillere Sybase Classic med en samlet premiepott på nesten ni millioner kroner.