Meny

Den palestinske innenriksministeren går av

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den palestinske statsministeren Ismail Haniyeh godkjente mandag avskjedssøknaden til innenriksminister Hani al-Qawasmi.

Den palestinske innenriksministeren Hani al-Qawasmi har gått ut av regjeringen. Foto: REUTERS/Mohammed Salem/SCANPIXDen palestinske innenriksministeren Hani al-Qawasmi har gått ut av regjeringen. Foto: REUTERS/Mohammed Salem/SCANPIX

Gaza by (NTB-Reuters-AFP): - Jeg kan bekrefte at statsminister Haniyeh har godtatt innenriksministerens oppsigelse, sier informasjonsminister Mustafa Barghouti.

Qawasmi ble innsatt som innenriksminister etter at Hamas og Fatah inngikk et kompromiss i regjeringsforhandlingene og har ikke bånd til noen av gruppene.

Innenriksministeren leverte første gang sin avskjedssøknad i april, mens Haniyeh skal ha prøvd å overbevise ham til å bli sittende.

Innenriksministeren har ansvaret for de palestinske sikkerhetstjenestene. De siste dagene har vært preget av harde interne kamper på Gazastripen. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus