Meny

Tror Madeleine er i god behold

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foreldrene til fire år gamle Madeleine McCann tror datteren er i god behold og gir ikke opp håpet om å finne henne.

Foreldrene til fire år gamle Madeleine McCann, Gerry og Kate McCann, tror datteren er i god behold etter at hun ble bortført fra et hotell i Portugal 4. mai. Foto: REUTERS/Hugo Correia/ SCANPIXForeldrene til fire år gamle Madeleine McCann, Gerry og Kate McCann, tror datteren er i god behold etter at hun ble bortført fra et hotell i Portugal 4. mai. Foto: REUTERS/Hugo Correia/ SCANPIX

- Før det foreligger konkrete bevis for det motsatte, tror vi Madeleine er i god behold og blir passet godt på. Det er sånn vi klarer å opprettholde innsatsen, sier Gerry McCann,.

Han er faren til den britiske fireåringen som ble bortført fra et hotell på Algarve-kysten 3. mai.

- Vi kan ikke vurdere å dra hjem ennå. Jeg kan overhodet ikke tenke den tanken, uttalte Kate McCann til pressen i Portugal mandag.

Britiske kjendiser og samfunnstopper har til nå donert 2,6 millioner pund, en sum som er utlovet som belønning til den eller de som sørger for at Madeleine kommer til rette. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus