Meny

Godset brøt forbannelsen

Godset brøt forbannelsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Strømsgodset har slitt borte mot Rosenborg, men mot spillets gang kunne drammenserne omsider gå av Lerkendal-gresset med tre poeng.

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Strømsgodsets Stian Ohr (t.h.) og Samir Fazlagic jubler etter å ha slått Rosenborg på Lerkendal stadion søndag.
Trondheim (NTB): Det i det 19. forsøket. Etter 15 tap og tre poengdelinger kunne SIF omsider glede seg over tre poeng på marerittbanen. Søndag ble det 2-1.

- Rosenborg er bedre enn Strømsgodset i dag, men vi visste at vi hadde mulighet til poeng dersom vi spilte opp mot vårt maksimale, sa SIF-trener Dag-Eilev Fagermo til NTB.

- Det var en kamp der vi kriget oss inn i kampen. Tre poeng borte mot RBK har vi ikke kalkulert med. Dette er ren bonus, gliste Fagermo.

Hjemmelaget dominerte stort i første omgang. Etter 18 minutter sendte Steffen Iversen et hardt gjennomspill mot Daniel Braaten som ble felt av Strømsgodset-keeper Adam Larsen. Straffe til Rosenborg og gult kort til den unge Godset-keeperen. Iversen satte straffen kontant i mål, og Rosenborg kunne ta en meget fortjent ledelse.

Etter dette fortsatte hjemmelaget sitt kjør mot drammenserne, og både Braaten og Iversen var konstante uromomenter for Strømsgodsets forsvar. Etter 36 minutter burde det stått 2-0 da Braaten kom alene gjennom. Hans innlegg mot Iversen gikk derimot forbi alt og alle inne i 16-meteren. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus