Meny

Eliteserien fotball menn

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her er resultatene fra søndagens eliteserieoppgjør i fotball.

Lillestrøm slo Viking 4-1 og leder eliteserien med tre poeng. Ijeh scoret og ble utvist. Myklebust (2), Riise og Occean scoret for LSK.

Fredrikstad – Stabæk 1-2 (1-0)

11.785 tilskuere

Mål: 1-0 John Anders Bjørkøy (23), 1-1 Alanzinho (61), Veigar Pall Gunnarsson (85).

Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar.

Gult kort: Inge André Olsen, Pontus Segerström, Stabæk, Vidar Martinsen, Raymond Kvisvik, Ciaran Martyn, Anders Prytz, Fredrikstad.

Rødt kort: Inge André Olsen (45, to gule), Stabæk.

Lagene:

Fredrikstad (4-4-2): Rami Shaaban – Vidar Martinsen (Pål André Czwartek fra 82.), Patrick Gerrbrand, Raio Piiroja, Anders Prytz – John Anders Bjørkøy, Ciaran Martyn, Hans Erik Ramberg ( Brian West fra 86.), Raymond Kvisvik – Tarik Elyounussi, Ismael Beko Fofana (Øyvind Hoås fra 68.).

Stabæk (4-4-2): Jon Knudsen – Morten M. Skjønsberg, Inge André Olsen, Pontus Segerström, Tom Stenvoll – Christian Keller, Henning Hauger, Somen A Tchoyi, Alanzinho (Tommy Stenersen fra 90.) – Daniel Nannskog (Bjørnar Holmvik fra 87.) , Veigar Pall Gunnarsson.

Lyn Oslo – Aalesund 0-0

4805 tilskuere

Dommer: Per Ivar Staberg, Harstad.

Gult kort: Stefan Gislason, Lyn Oslo, Mattias Nylund, Gustave Bahoken, Amund Skiri, Aalesund.

Lagene:

Lyn (4-4-2): Eddie Gustafsson – Rasmus Daugaard, Christian Brink, Indridi Sigurdsson (Kim André Madsen fra 78.), Ståle Stensaas – Erling Knudtzon (Matias Almeyda fra 64.), Tomasz Sokolowski, Stefan Gislason, Espen Hoff – Chinedu Obasi Ogbuke, Magnus Powell (Kim Holmen fra 76.).

Aalesund (4-5-1): Adin Brown – Gustave Bahoken, Benjamin Kibebe, Haraldur Gudmundsson, Mattias Nylund – Trond Fredriksen, Joakim R. Austnes, Amund Skiri, Magnus Kihlberg, Jonathan Parr (Karl Oskar Fjørtoft fra 67.) – Lasse Olsen (Erlend Holm fra 46.).

Odd Grenland – Tromsø 0-1 (0-1)

4000 tilskuere

Mål: 0-1 Lars Iver Strand (8).

Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås.

Gult kort: Hans Åge Yndestad, Thomas Hafstad, Lars Iver Strand, Kenny Stamatopolous, Tromsø, Espen Ruud, Jan Tore Amundsen, Odd Grenland.

Lagene:

Odd Grenland (3-5-2): Rune Almenning Jarstein – Per Nilsson, Torjus Hansèn, Steffen Hagen – Espen Ruud, Jan Tore Amundsen (Olof Hvidén Watson fra 84.), Tommy Svindal Larsen, Jacob Sørensen (Magnus Lekven fra 75.), Tuomo Könönen – Fernando de Ornelas (Fredrik Gulsvik fra 64.), Zbynek Pospech.

Tromsø (4-4-2): Kenny Stamatopolous – Thomas Hafstad, Christian Steen, Tore Reginiussen, Hans Åge Yndestad – Martin Knutsen (Joakim Walltin fra 57.), Lars Iver Strand (Morten Moldskred fra 77.), Douglas Sequeira, Joel Lindpere (Patrice Bernier fra 42.) – Ole Martin Årst, Sigurd Rushfeldt.

Rosenborg – Strømsgodset 1-2 (1-0)

20.018 tilskuere

Mål: 1-0 Steffen Iversen (str. 19), 1-1 Stian Ohr (57) 1-2 Ronny Deila (59).

Dommer: Terje Hauge, Olsvik.

Gult kort: Stian Ohr, Adam Larsen, Ousman Nyan, Strømsgodset.

Lagene:

Rosenborg (4-3-3): Lars Hirschfeld – Fredrik Stoor (Yssouf Kone fra 84.), Bjørn Tore Kvarme, Miika Koppinen, Mikael Dorsin – Marek Sapara, Roar Strand, Alexander Tettey – Øyvind Storflor (Didier Ya Konan fra 71.), Steffen Iversen, Daniel Braaten.

Strømsgodset (4-3-3): Adam Larsen – Glenn Andersen, Ronny Deila, Alexander Aas, Samir Fazlagic – Christer George (Kenneth Dokken fra 58.), Ousman Nyan, Keijo Huusko – Stian Ohr (Thomas Finstad fra 83.), Peter Kovacs, Mattias Andersson (Trygve Åse Lunde fra 87.).

Senere kampstart: Lillestrøm – Viking (20.00).

Spilt lørdag:

Sandefjord – Brann 2-3 (2-1)

6872 tilskuere

Mål: 1-0 Adriano Munoz (4), 2-0 Kristjan Örn Sigurdsson (selvmål 6), 2-1 Thorstein Helstad (44), 2-2 Robbie Winters (88), 2-3 Sigurdsson (89).

Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.

Gult kort: Kari Arkivuo, Sandefjord, Kristjan Örn Sigurdsson, Brann.

Lagene:

Sandefjord (4-4-2): Espen Bugge Pettersen – Olav Zanetti, Jan-Frode Nornes (Thomas Eftedal fra 78.), Fredrik Kjølner, Martin Jensen – Samuel Isaksen (Jon André Røyrane fra 27.), Tommy Knarvik, Ebrima Sohna, Kari Arkivuo – Andreas Tegström, Adriano Munoz.

Brann (4-4-2): Håkon Opdal – Bjørn Dahl (Erik Huseklepp fra 81.), Olafur Örn Bjarnason, Kristjan Örn Sigurdsson, Erlend Hanstveit (Ramiro Corrales fra 46.) – Jan Gunnar Solli, Martin Andresen, Ardian Gashi (Tijan Jaiteh fra 46)., Petter Vaagan Moen – Robbie Winters, Thorstein Helstad.

Spilt torsdag:

Start – Vålerenga 1-0 (0-0)

10.888 tilskuere

Mål: 1-0 Geir Ludvig Fevang (48).

Dommer: Kristoffer Helgerud, Lier.

Gult kort: Johannes Thor Hardarson, Start, Jørgen Jalland, Daniel Fredheim Holm, Vålerenga.

Lagene:

Start (4-3-3): Rune Nilssen – Steinar Pedersen, Atle Roar Håland, Ygor Marciel Santiago, Kristoffer Paulsen – Geir Ludvig Fevang (Christer Kleiven fra 74.), Fredrik Strømstad (Johannes Thor Hardarson fra 16.), Kristofer Hæstad – Morten Hæstad, Alex Valencia, Espen Børufsen (Jon Midttun Lie fra 85.).

Vålerenga (4-4-2): Arni Gautur Arason – Jarl André Storbæk, Kjetil Wæhler, André Muri, Allan Jepsen – Freddy dos Santos (Rune Lange fra 56.), Jørgen Jalland (Mohammed Fellah fra 69.), Christian Grindheim, Morten Berre – Daniel Fredheim Holm, Jan Derek Sørensen (Glenn Roberts fra 78.).

Neste runde, onsdag 16/5: Brann – Fredrikstad, Stabæk – Odd Grenland, Strømsgodset – Aalesund, Tromsø – Lillestrøm, Viking – Lyn Oslo, Vålerenga – Sandefjord, Rosenborg – Start. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus