Sheffield United rykket ned

Sheffield United tar følge med Charlton og Watford til mesterskapsserien. Det ble klart etter 1-2-tapet hjemme mot Wigan søndag.

Sheffield (NTB): Tidligere Brann-spiller Paul Scharner skjøt Wigan foran etter et kvarters spill, men Jon Stead utlignet sju minutter før pause etter en keepertabbe av Michael Pollitt.

Seks minutter på overtid i første omgang tok Wigan ledelsen på ny. David Unsworth scoret sikkert på straffespark etter en hands i United-feltet. Hjemmelaget jaget utligningen som ville sikret fortsatt toppseriestatus, men fikk den ikke.

Wigan kjempet febrilsk for å holde unna. Lee McCullock fikk rødt kort et kvarter før slutt, men selv med ti mann holdt Kristofer Hæstads gamle klubb unna på Bramall Lane. Dermed tok United veien ned, med ett mål dårligere målforskjell enn Wigan.

West Hams fantastiske innspurt holdt til ny kontrakt. Carlos Tevez har vært het i det siste. Han kriget inn vinnermålet da «Hammers» vant 1-0 mot seriemester Manchester United på selveste Old Trafford.

Serietoer Chelsea avsluttet med 1-1 hjemme mot Everton. Dermed har London-laget 63. hjemmekamper uten tap. Det er tangering av Liverpools rekord. (©NTB)

Illustrasjonsfoto forside: Scanpix