Meny

Fortsatt savnet på fireårsdagen

Fortsatt savnet på fireårsdagen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lille Madeleine McCann var fortsatt savnet da hun fylte sine fire år. Dagen ble markert med lystenning og bønn.

Lisboa (NTB-AFP): Flere steder både i Portugal og i Storbritannia var det lørdag markeringer av Madeleines fireårsdag. Jentas foreldre Gerry og Kate McCann, som fortsatt er i Portugal, kom med en kunngjøring der de ber folk fortsatt gjøre alt de makter for å finne fireåringen.

- Fortsett å lete, vær så snill å fortsette å be, hjelp oss å få Madeleine hjem, sa de. I mange kirker ble det tent lys og bedt for den lille jenta.

Mange kjente fotballtopper ber nå om at lille Madeleine må få komme hjem. Blant fotballstjernene var Chelsea-trener José Mourinho, Portugals landslagstrener Luiz Felipe Scolari, Benfica-spiss Nuno Gomes og Boavista-trener Jaime Pacheco. - Dette er en avskyelig handling, sier Pacheco.

I en felles oppfordring i den portugisiske sportsavisa Record ber de den eller de som kidnappet Madeleine om å la jenta få komme hjem. Flere andre fotballstjerner har tidligere kommet med samme oppfordring, deriblant David Beckham og Cristiano Ronaldo.

Samtidig er det utlovt dusører på til sammen fire millioner euro, eller 32,7 millioner kroner, for opplysninger som fører til at jenta blir funnet. Blant dem som lover dusør er Virgin-sjefen Richard Branson, avisa News of the World og en skotsk forretningsmann. (©NTB)

Foto: Scanpix 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus