Meny

Hagen tilbake på barrikadene

Hagen tilbake på barrikadene

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere partiformann Carl I. Hagen er tilbake i den politiske hetluften, denne gang som eldregeneral i Fremskrittspartiet.

Hell (NTB): Partiet satser stort på eldreomsorgen i den kommende valgkampen. Hagen skal stå i første rekke i denne kampen og han vil ble mer synlig i debatten enn han har vært det siste året.

I et engasjert innlegg på landsstyremøtet lørdag høstet han taktfast applaus da han oppfordret partimedlemmene til å gå ut i valgkampen å kjempe for de eldre.

Carl I. Hagen skal lede partiets nyutnevnte eldreutvalg og i sin korte tale nevnte han flere konkrete tiltak som Frp skal kjempe for.

Den tidligere partiformannen tok til orde for et eget eldreombud som skal sikre at eldre får den hjelpen de har krav på. Han tok til orde for faste kriterier for omsorgslønn og statlige normer for legedekning ved sykehjem. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus