Meny

- Neste år tar vi de fire øverste plassene!

- Neste år tar vi de fire øverste plassene!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store ord fra hurragjengen Dusty Cowshit som har tatt turen til Helsinki i håp om å få slippe til på scenen.

ABC Nyheter/Helsinki:


- Neste år stiller vi for Malta. Og Norge. Og så Sverige og Island så klart. Vi er jo så mange at vi bare kan dele oss opp!

De gode ideene satt løst da Dusty Cowshit plutselig dukket opp under den norske ambassaden mottakelse for den norske Melodi Grand Prix-delegasjonen i Helsinki fredag kveld.

For selv om det var Guri Schanke som var hovedperson, var det nok hurragjengen Dusty Cowshit som lokket fram de største smilene da de plutselig dukket mannsterke opp for å fremføre sin egen versjon av årets norske Grand Prix-bidrag, 'Ven a bailar conmigo'.

Ifølge evig-optimistiske Dusty Cowshit er det slett ikke sikkert at det norske Grand Prix-toget har gått riktig ennå. At Guri Schanke nå er slått ut - og at de selv bare kom på fjerdeplass i årets norske finale med låta 'Chicken Rodeo', ignorerer cowboygutta fra Moss glatt. De mener at så lenge det er liv er det håp. Og liv akter de i høy grad å skape her i Helsinki - i hvert fall så lenge Grand Prix sirkuset er i gang.

- Vi venter bare på klarsignal for å starte i finalen lørdag, vi. Om noen av de andre deltagerne plutselig skulle melde frafall, så stiller vi opp!

Og skulle ikke den sjansen by seg, er de uansett innstilt på å prøve igjen i 2008.

- Drømmen er å komme på første, andre, tredje og fjerdeplass i den internasjonale finalen neste år. For å få til det må vi altså dele oss opp og stille opp for flere land.

- Og hva er den hemmelige oppskriften?

- Vel, vi vurderer å kjøre litt østblokkstil for å slå an. Vi har skjønt at det er tingen, selv om vi ikke helt vet hva det innebærer. Men vi vil i hvert fall fri til landene i øst og har allerede begynt å innynde oss hos Bulgaria og Kypros.

Flere låter er allerede klare og beskrives som låter med varierende sjanger. Noen er glade uptempolåter, mens andre er mer rolige og sorgtunge. Det er disse som Dusty Cowshit tror vil slå best an.

- Du kan kanskje beskrive dem som låter med en stemning som sier 'jeg har nok vodka, men jeg er litt sulten'. Vi skulle gjerne ha prøvd oss på litt kosakkdans til, men kroppsbyggingen vår gjør dessverre det litt vanskelig, forteller Uncle Tom Tom, eller Tom Jarle Dehkes som han egentlig heter.

- Men hvem heier dere på nå som Norge ikke lenger er med?

- Da heier vi på Malta!

- De er heller ikke er med.

- Nei fader. Vel, da får vi heie på Sverige da. Og så hun dama som har kledt seg ut som en mann.

- Serbia?

- Ja, Serbia. Vi håper at en av dem vinner. Men neste år blir det oss på alle de øverste plassene!

Hvem tror du vinner årets Grand Prix finale? Kommenter nedenfor!

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus