Portugisisk politi jakter på tre mistenkte

Portugisisk politi jakter på tre mistenkte
Portugisisk politi jakter på tre mistenkte

Portugisisk politi jakter nå på to menn og en kvinne som er mistenkt for å være involvert i bortføringen av en tre år gammel britisk jente fra et feriested på Algarvekysten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storstilt leteaksjon
Madeleine McCann forsvant fra ferieleiligheten hun og familien bodde i på feriestedet Praia da Luz på Algarvekysten for en uke siden. Foto: REUTERS/Hugo Correia.

Lisboa (NTB-AFP): Ifølge portugisiske aviser konsentrerer etterforskerne seg nå om teorien om at en internasjonal pedofiliring eller en adopsjonsring står bak kidnappingen av Madeleine McCann.

Jenta, som fyller fire år førstkommende lørdag, forsvant fra ferieleiligheten hun og familien bodde i på feriestedet Praia da Luz på Algarvekysten for en uke siden.

Etterforskerne har vist folk i området bilde av to menn og en kvinne som ble tatt av et overvåkingskamera på en bensinstasjon den natten Madeleine forsvant, skriver avisene Correio da Manha og 24 Horas. Bensinstasjonen ligger i Lagos, like ved Praia da Luz. De tre personene skal ha oppført seg merkelig, og kjørt i en britiskregistrert bil.

Ifølge avisene ble den ene av de mistenkte mennene og den mistenkte kvinnen observert dagen før jenta forsvant, mens de tok bilder av barn i Sagres, 30 kilometer fra Lagos.

Personvernpolicy