Storkampen som forsvant

Storkampen som forsvant
Storkampen som forsvant
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var kampen alle har gledet seg til i ukevis, kampen som skulle avgjøre gullduellen i engelsk fotball. Da den kom, var det som en betydningsløs reservekamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto: Scanpix/ Reuters /Kieran Doherty
Manchester Uniteds Smith og Brown kjempar mot Chelseas Terry under kampen på Stamford Bridge.

London (NTB): Chelsea og Manchester United utkjempet en målløs duell på Stamford Bridge, der det var lite som glimret av gull.

Chelsea-spillerne sto oppmarsjert og klappet Manchester United på banen for å hylle årets seriemester slik skikken er, men det var i praksis Chelsea-reservene som hyllet United-reservene.

Alex Ferguson kunne allerede søndag innkassere sin 20. tittel som United-manager, og den niende serietittelen. Bare tre mann var igjen fra startelleveren som slo Manchester City lørdag.

Chelsea mistet siste sjanse til gull med poengtap mot Arsenal søndag, og også José Mourinho valgte å la store deler av førstelaget hvile halvannen uke før det er ny duell mot United i FA-cupfinalen.

Uniteds kinesiske spiss Dong Fangzhuo fikk sin seriedebut som Ole Gunnar Solskjærs makker. Ingen av dem var nær ved å overliste Carlo Cudicini i Chelsea-målet. (©NTB)