Lillestrøm knuste Aalesund

Lillestrøm punkterte raskt oppgjøret mot Aalesund. Laget vant 3-1 etter tre mål på sju minutter i første omgang.

F.v. Anders Rambekk, Olivier Occean, Arild Sundgot og Magnus Myklebust jubler etter at Lillestrøm tok ledelsen 3-0 i første omgang av eliteseriekampen i fotball mellom Aalesunds FK og Lillestrøm SK på Color Line stadion i Ålesund mandag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX

Ålesund (NTB): Målene kom styggfort. Arild Sundgot, Benjamin Kibebe (selvmål) og Magnus Myklebust scoret for gjestene fra det 24. til det 31. minutt.

Mens det var Lillestrøm som dominerte første omgang, var Aalesund langt farligere i annen, og ni minutter ut i omgangen reduserte Magnus Kihlberg for vertene.

Bortsett fra Kihlbergs mål hadde Lillestrøm full kontroll på kampen.

I 1.-omgang sto Lillestrøm fram som den serielederen laget er. Etter fem spilte kamper har de samlet 13 poeng og topper tabellen tre poeng foran Brann. Aalesund reiste seg etter hvilen, men kan ikke være bekjent av sitt ene skarve poeng hittil i sesongen. Fortsetter det slik bærer det rett ned i 1. divisjon igjen. (©NTB)