Almeyda og Flores er i form

Almeyda og Flores er i form
Almeyda og Flores er i form

Både Matias Almeyda og Jose Flores er kommet til Norge og er klare for spill i Lyn. - Vi er ikke kommet for å være turister, sier de til LynTV.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

REUTERS/Michael Kooren
Det er ingen hvem som helst Lyn har fått tak i. Matias Almeyda har flere landskamper for Argentina og vært innom flere store europeiske klubber. Her i aksjon for Inter i en Champions League kamp mot Ajax.

De argentinske stjernen er nå på plass i Norge, og begge gleder seg til å spille for Lyn i Tippeligaen. Både Almeyda og Flores er innstilt på å gjøre en god figur i den røde og hvite trøya.

- Vi er toppmotiverte og gleder oss. Vi håper det blir vellyket, var noe av det Jose Flores sa til LynTV i dag.

Spillerne ble for første gang ordentlige presentert for det norske publikum tidligere i dag.

Trent godt

Det har hersket stor tvil rundt overgangen til de sør-amerikanske spillerne. Flere har sågar hevdet at Lyn sjanset da de bestemte seg for å satse på de to aldrende storhetene.

Men både Almeyda og Flores har, ifølge dem selv, brukt tiden hjemme i Argentina godt. De har begge satset på å trene opp fysikken.

- Jeg har i første rekke prioritert utholdenhetstrening. Mot slutten har jeg også trent en god del styrke. Jeg mangler nok litt på trening med ball, sier Almeyda.

Nå satser den argentinske superstjernen, med fortid fra blant annet de italienske toppklubbene Inter, Lazio og Parma, på å få familien sin fort på plass.

- Jeg håper jeg finner et sted å bo så fort som mulig. Da kommer familien min, fortsetter Almeyda, som innrømmer at han savner barna sine allerede.

Flores har også benyttet tiden i hjemlandet godt.

- Jeg har gått ned syv kilo, sier han til Oslo-klubbens hjemmeside.

Og grunnen er enkel.

- Jeg har trent godt og fått være skadefri. Jeg føler meg fin i kroppen.

Spillerne mener de er klare for å yte for Oslo-klubben.

- Vi er her for å spille fotball, ikke være turister, er det klare budskapet fra de begge.

Se innslaget på LynTV her.

Personvernpolicy