Skrøder offer for rot i forbundet

Skrøder offer for rot i forbundet
Skrøder offer for rot i forbundet

Norges ishockeymanager Tore Jobs var forbannet og fortvilet etter at Per-Åge Skrøder manglet visum til Russland. I første omgang mister Skrøder kampen mot Østerrike fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Cornelius Poppe, SCANPIX
Per-Åge Skrøder blir ikke å se på isen mor Østerrike på fredag. Grunnen er at forbundet ikke klarte å ordne visum til MoDo-spilleren. Men det er forrtsatt mulig han spiller mot Ukraina på søndag.

Oslo (NTB): Per-Åge Skrøder og kona ventet sitt andre barn før VM. Han ville være med på fødselen og derfor deltok han ikke i gruppespillet. En sønn ble født 1. mai og alt gikk mot at Modos storscorer ville bli klar til det viktige nedrykkingsspillet.

Forbannet

Men fordi Skrøder manglet visum fikk han ikke lov av flyselskapet SAS å være med på flyet til Moskva torsdag formiddag. Modo-spilleren ga opp hele VM og returnerte derfor tilbake til Norge.

Det som var det største problemet var at Skrøder ikke hadde fått beskjed om levere inn passet sitt til forbund da det ble søkt om visum for de norske spillerne.

- Det er en skandale. Hvorfor var ikke passet hans levert inn sammen med de andre da det søkt om visum for de andre, vet jeg ikke, for navnet hans står på min liste. Jeg var ikke involvert i laget på det tidspunktet. Det har tydeligvis skjedd en glipp på forbundskontoret, sa Tore Jobs til NTB.

Det som er helt sikkert er at han ikke spiller mot Østerrike fredag. Om han blir klar til kampen mot Ukraina søndag er fortsatt i det blå.

- Vi skal ha et ledermøte fredag og da skal vi bestemme oss for hvor mye tid og energi vi skal legge i dette framover, sa en fortvilet Jobs.

(©NTB)

Personvernpolicy