Etterlyst for overfallsvoldtekt

Etterlyst for overfallsvoldtekt
Etterlyst for overfallsvoldtekt

Politiet etterlyser en mann i slutten av 30-årene etter en overfallsvoldtekt i Sarpsborg sentrum natt til lørdag 24. mars.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tegning: Politiet/Scanpix
Politiet har laget en fantomtegning av mannen de etterlyser etter en voldtekt i Sarpsborg natt til lørdag 24. mars.

(Miriam Grov, NTB)

Kvinnen i 20-årene var på vei for å hente en kamerat i Sarpsborg sentrum etter utestedenes stengetid, da hun ble dratt inn i et smug i Glengsgata der voldtekten skal ha blitt fullbyrdet.

Voldtekten skal ha skjedd mellom klokken 4.00 og 6.00 natt til 24. mars.

- Mannen politiet etterlyser er i slutten av 30-årene, er 170-175 cm høy og har nordisk opprinnelse. Han har muskuløs og kraftig overkropp og armer, men ganske tynne bein i forhold til overkroppen, opplyser politiførstebetjent Raymond Bergli ved Sarpsborg politistasjon til NTB.

Mannen skal ha snakket østlandsdialekt og hadde på gjerningstidspunktet tett mørkt og velstelt helskjegg. Han var ikledd hvit T-skjorte som strammet over bryst og overarmer, trang dongeribukse og en mørk blå cap.

Grunnen til at politiet først nå offentliggjør en tegning av mannen, er at det tok to uker før de fikk vite om voldtekten. Kvinnen oppsøkte voldtektsmottaket ved Sykehuset Østfold like etter hendelsen, og trodde at de automatisk varslet politiet. Dermed tok det tid før politiet fikk beskjed.

Politiet er interessert i alle slags opplysninger og tips fra publikum. Politiet ønsker også kontakt med en kortvokst asiatisk utseende kvinne som mannen ble observert sammen med i nærheten av St. Olav hotell forut for ugjerningen. (©NTB)

Personvernpolicy