Toller ble slept etter bil

Toller ble slept etter bil
Toller ble slept etter bil

Tolleren på Svinesund forsøkte å stoppe en mann som var mistenkt for å smugle alkohol, men endte med å bli slept etter mannens bil.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilføreren i 40-årene fra Moss ga blaffen i at tolleren ba ham komme ut av bilen. Mens tolleren hadde armen inn gjennom bilvinduet hans, ga mannen full gass og kjørte av gårde med tolleren hengende etter, melder NRK.

Etter en liten stund klarte tolleren å komme seg løs fra bilen, og han kom fra det hele uten skader. Sjåføren ble pågrepet av politiet kort tid etterpå. Mannen ble ilagt en bot på 8.000 kroner, men han nektet å betale, og saken ble ført videre i rettssystemet.

I Moss tingrett erkjente ikke mannen straffskyld for forholdet, men retten fant det bevist at han hadde forholdt seg som beskrevet i tiltalebeslutningen. Boten på 8.000 kroner ble opprettholdt, og mannen må også betale 2.000 kroner i saksomkostninger. (©NTB)

Personvernpolicy