16-åring skjøt 13-åring i Moss

En 16-åring erkjente onsdag kveld at han tidligere på dagen skjøt mot en 13 år gammel gutt fra Moss i Østfold med luftgevær.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

13-åringen ble brakt til sykehus med skader i øyet.

Sykehus i Fredrikstad bekrefter overfor NTB at det er funnet et fremmedlegeme i høyre øye, trolig prosjektil fra et luftgevær. Skadeomfanget er uklart, og sykehuset avventer resultat av videre undersøkelser.

Politiet ble varslet klokken 13.42 onsdag ettermiddag. Episoden fant sted i et skogsområde ved Grindvold skole i Moss.

- Vi har pågrepet en 16 år gammel gutt i nabolaget, og har beslaglagt et luftgevær. 16-åringen har i avhør erkjent å ha skutt mot 13-åringen og er nå siktet for legemsbeskadigelse, sier jourhavende Vidar Wiik i Østfold politidistrikt til NTB.

Det var flere vitner til episoden, og skuddet skal ha blitt avfyrt et stykke unna fornærmede.

- Det gjenstår fremdeles mye etterforskning før vi har oversikt over motiv og hendelsesforløpet i saken. Vi skal blant annet snakke med flere vitner, sier Wiik, som heller ikke kan kommentere hvorvidt de to tenåringene kjente hverandre. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus